Burry Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 11 Haziran 2020 #1 İnternette izlediğim testlerde ultrada 45fps alınırken ben 17fps alıyorum.
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 11 Haziran 2020 #2 Driverlar güncel olmalı. Ve RAM tek kanal olmamalı. Artı 0 Eksi
Talhacolak1903 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 283 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 11 Haziran 2020 #3 Bunun bir sürü sebebi var biostan tut ram frekansı zaman ayarları, soğutucu, kullanmış olduğunuz windows, sürücüler vb vb Artı 0 Eksi
Bunun bir sürü sebebi var biostan tut ram frekansı zaman ayarları, soğutucu, kullanmış olduğunuz windows, sürücüler vb vb
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2020 #4 RAM'in çift kanal olup olmadığı, Driver'lar, RAM'in MHz'si, soğutucu, çok az etki etse de (efsane olabilir) SSD'nin olup olmadığı sebepleri var. Artı 0 Eksi
RAM'in çift kanal olup olmadığı, Driver'lar, RAM'in MHz'si, soğutucu, çok az etki etse de (efsane olabilir) SSD'nin olup olmadığı sebepleri var.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 11 Haziran 2020 #5 Burry dedi: İnternette izlediğim testlerde ultrada 45fps alınırken ben 17fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hem Vulkan hem DirectX denediniz mi? Artı 0 Eksi
Burry dedi: İnternette izlediğim testlerde ultrada 45fps alınırken ben 17fps alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hem Vulkan hem DirectX denediniz mi?
S sekerr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 3.521 Çözümler 5 11 Haziran 2020 #6 İşlemci soğutucu alın kaliteli hava. Artı 0 Eksi
KS KS Burry Hectopat Katılım 24 Şubat 2017 Mesajlar 152 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 11 Haziran 2020 #7 sekerr dedi: Driverlar güncel olmalı. Ve RAM tek kanal olmamalı. Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8x2 3000mhz ram kullanıyorum. Driverlarım güncel. sekerr dedi: İşlemci soğutucu alın kaliteli hava. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum. honigstein dedi: Hem Vulkan hem DirectX denediniz mi? Genişletmek için tıkla... DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor. Talhacolak1903 dedi: Bunun bir sürü sebebi var biostan tut ram frekansı zaman ayarları, soğutucu, kullanmış olduğunuz windows, sürücüler vb vb Genişletmek için tıkla... Bios'um güncel. Ram frekansım 3000mhz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel. Artı 0 Eksi
sekerr dedi: Driverlar güncel olmalı. Ve RAM tek kanal olmamalı. Genişletmek için tıkla... Çift kanal 8x2 3000mhz ram kullanıyorum. Driverlarım güncel. sekerr dedi: İşlemci soğutucu alın kaliteli hava. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum. honigstein dedi: Hem Vulkan hem DirectX denediniz mi? Genişletmek için tıkla... DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor. Talhacolak1903 dedi: Bunun bir sürü sebebi var biostan tut ram frekansı zaman ayarları, soğutucu, kullanmış olduğunuz windows, sürücüler vb vb Genişletmek için tıkla... Bios'um güncel. Ram frekansım 3000mhz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel.
M MrCoffee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.422 Çözümler 1 Yer Big Bang, Sombrero Gökadası, M104 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2020 #8 Burry dedi: Çift kanal 8x2 3000MHz RAM kullanıyorum. Driver'larım güncel. İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum. DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor. BIOS'um güncel. RAM frekansım 3000MHz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Böyle bakınca bayağı iyi gözüküyor aslında. Artı 0 Eksi
Burry dedi: Çift kanal 8x2 3000MHz RAM kullanıyorum. Driver'larım güncel. İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum. DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor. BIOS'um güncel. RAM frekansım 3000MHz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Böyle bakınca bayağı iyi gözüküyor aslında.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 11 Haziran 2020 #9 Burry dedi: Çift kanal 8x2 3000mhz ram kullanıyorum. Driverlarım güncel. İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum. DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor. Bios'um güncel. Ram frekansım 3000mhz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından aşağı inince göreceksin. Artı 0 Eksi
Burry dedi: Çift kanal 8x2 3000mhz ram kullanıyorum. Driverlarım güncel. İşlemci soğutucum gayet iyi. 65 derece üstünü görmüyorum. DirectX'e nasıl geçeceğim? Oyun Vulkan olarak açılıyor. Bios'um güncel. Ram frekansım 3000mhz. Soğutucum iyi. Windows 10 Pro 64Bit kullanıyorum. Sürücülerim güncel. Genişletmek için tıkla... Grafik ayarlarından aşağı inince göreceksin.