RTX 2060 sistem alınır mı?

15.000TL hocam ama dersenki bunun biraz üstüne daha iyi bir şeyler bulursun yükseltirim.

Monitor 5ms hocam 1 ms olanı 5 bin, ama bence 5 ms yeterlidir. Göz kararı.
Hocam bu 16 bin yerinizde olsam bunu tercih ederdim.
Bütçe olarak da bu güzel bence.
i3 olanlarda var ama i3'le çok iyi şeyler yaşamadım deneyimlerimde. Ama güzeldir.

Klavye ve mouse olarak da arkadaşıma 1600TL'ye klavye mouse touchpad kulaklık setini almıştım, beğenmişti.
Internette ucuza bulabilirsiniz.

Monitor 5ms hocam 1 ms olanı 5 bin, ama bence 5 ms yeterlidir. Göz kararı.
Hocam bu 16 bin yerinizde olsam bunu tercih ederdim.
Bütçe olarak da bu güzel bence.
i3 olanlarda var ama i3'le çok iyi şeyler yaşamadım deneyimlerimde. Ama güzeldir.

Klavye ve mouse olarak da arkadaşıma 1600TL'ye klavye mouse touchpad kulaklık setini almıştım, beğenmişti.
Internette ucuza bulabilirsiniz.
Hocam itopyada sanki bundan daha iyi sistemler çok daha ucuz nedeni nedir?İtopyadan alsak sıkıntı çıkartır mı?

Hocam itopyada sanki bundan daha iyi sistemler çok daha ucuz nedeni nedir?İtopyadan alsak sıkıntı çıkartır mı?
Hocam daha ucuzunu bulursanız alın itopya güvenilirdir, ben sadece siteye girip gözüme hoş gelenleri attım.

Hocam daha ucuzunu bulursanız alın itopya güvenilirdir, ben sadece siteye girip gözüme hoş gelenleri attım.
APU'lu sistemler ucuzdur, eğer bütçeniz harici ekran kartlı sistem almaya yetmiyorsa APU'lu tercih edebilirsiniz.

APU'lu sistemler ucuzdur, eğer bütçeniz harici ekran kartlı sistem almaya yetmiyorsa APU'lu tercih edebilirsiniz.
Fazla bir bilgim yok APU ne oluyor?APU'lu bir sistem kullanırsak oyun deneyimini vs.çok etkiler mi?Benim isteğim çoğu oyunu orta ayarlarda oynatsın.

Fazla bir bilgim yok APU ne oluyor? APU'lu bir sistem kullanırsak oyun deneyimini vs. Çok etkiler mi? Benim isteğim çoğu oyunu orta ayarlarda oynatsın.

Ya hocam söyle anlatayım işlemciniz ekran kartı işlevi görmesi demek oluyor, yani harici ekran kartı olmaması demek. Bu da oyunlarda FPS düşüklüğüne sebep oluyor, güzel Apular var 5600G gibi ama tavsiyem harici ekran kartlı almanız en kötü ARC750 falan alın bulunsun.

@IamTheDragon Dostum neden adama GTX1650 sistem atıyosun?
O paraya 1660S sistem var ayrıca A750 var daha ucuza.

@Umuty7 bu attığımı al monitör içinde bütçe söyle.

Bütçen yetiyorsa şu monitör: Samsung ESSENTIAL S3 LS24C310EAUXUF 24" 5MS 75HZ FULLHD AMD FREESYNC IPS LED MONİTÖR Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Son düzenleme:
@IamTheDragon dostum neden adama GTX1650 sistem atıyosun?
O paraya 1660S sistem var ayrıca A750 var daha ucuza.

@Umuty7 bu attığımı al monitör içinde bütçe söyle.

Bütçen yetiyorsa şu monitör: Samsung ESSENTIAL S3 LS24C310EAUXUF 24" 5MS 75HZ FULLHD AMD FREESYNC IPS LED MONİTÖR Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Ne atacağımı size mi soracağım? Gözüme hoş gelen sistemi attım arkadaşa, illa almak zorunda değil, daha iyilerini önerenler tabii ki çıkacak, arkadaşın tercihi. 1650 hala iș yapıyor, 4 yıllık Clevo laptopum it gibi çalışıyor hala 1650 ile.

Ne atacağımı size mi soracağım? Gözüme hoş gelen sistemi attım arkadaşa, illa almak zorunda değil, daha iyilerini önerenler tabii ki çıkacak, arkadaşın tercihi. 1650 hala iș yapıyor, 4 yıllık Clevo laptopum it gibi çalışıyor hala 1650 ile.

Bilgisayardan anlamadığınızı düşünüyorum.
Kart olmuş kaç yıllık hala iş yapıyor diyorsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Low ayarlarda 50 FPS anca oynatıyor oyunu.
Adama kötü sistem atmışsın A750 dediğin kart 3060 eşiti sen 1650 atıyorsun.
@Umuty7 sen arkadaşı dinleme attığımı al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

GTX 1650 ile Arc750'nin farkını bu videodan bakabilirsin 30 FPS'lik bir fark var.
Bunu alınız.

@pawEn Sizin de yorumlarınızı alalım?

Bilgisayardan anlamadığınızı düşünüyorum.
Kart olmuş kaç yıllık hala iş yapıyor diyorsun.

Low ayarlarda 50 FPS anca oynatıyor oyunu.
Adama kötü sistem atmışsın A750 dediğin kart 3060 eşiti sen 1650 atıyorsun.
@Umuty7 sen arkadaşı dinleme attığımı al.

GTX 1650 ile Arc750'nin farkını bu videodan bakabilirsin 30 FPS'lik bir fark var.
Bunu alınız.

Deneyimlerim konuşuyor.Siz benden daha fazla bilmiş olun, arkadaşın yararına uyan neyse o olsun. Fikrinizi benim gibi saygılı bir şekilde belirtebilirsiniz, ama biraz zor galiba o sizin için.

Deneyimlerim konuşuyor. Siz benden daha fazla bilmiş olun, arkadaşın yararına uyan neyse o olsun. Fikrinizi benim gibi saygılı bir şekilde belirtebilirsiniz, ama biraz zor galiba o sizin için.
Sinir hastası olduğum için zor olabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı