Oyun su gibi RAM tükettiği için normaldir. Bende de 16 GB RAM varken oyundan düşüyordum. RAM yükseltip oyunu Deneysel Gölgelendirici ile açınca sorunum çözülmüştü.
Sizin RAM almanıza gerek kalmayacaktır, Deneysel Gölgelendiriciyi oyuna giriş yaptığınız menüden tikleyip oyuna girdiğiniz RAM kullanımınız düşecek ve RAM kaynaklı sorununuz çözülecek.
Oyun su gibi RAM tükettiği için normaldir. Bende de 16 GB RAM varken oyundan düşüyordum. RAM yükseltip oyunu deneysel gölgelendirici ile açınca sorunum çözülmüştü.
Sizin RAM almanıza gerek kalmayacaktır, deneysel gölgelendiriciyi oyuna giriş yaptığınız menüden tikleyip oyuna girdiğiniz RAM kullanımınız düşecek ve RAM kaynaklı sorununuz çözülecek.
RAM'lerin ikisini de test ettmiştim. Hiçbir sorun yoktu Memtest86 ile denedim Windows'un bellek test etme aracı ile de yaptım. Sıfır sorun muhtemel sorun PSU kaynaklı gibi geliyor.
RAM'lerin ikisini de test ettmiştim. Hiçbir sorun yoktu Memtest86 ile denedim Windows'un bellek test etme aracı ile de yaptım. Sıfır sorun muhtemel sorun PSU kaynaklı gibi geliyor.
Sorunu kendi kendine hiç beklenmedik anda yapıyor kapanması direk elektrik keser gibi yapıyor bir anda sanki fiş çekilmiş gibi ne mavi ekran ne başka bir şey direk kapanıyor.