RTX 2060 sistem düşük FPS veriyor

Fatihmy007

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A620M-E
Galax Rtx4070 12Gb
Ryzen 5 7500F
XPG DDR5 5200Mhz 2X8GB Ram
XPG Valor Air Kasa
XPG 650Watt 80+ Psu
Meslek
Öğrenci
Merhaba ilk sistemimi özetleyeyim.
RTX 2060.
i5 11400F.
2x8 3200MHz CL16 RAM.

Bu bilgisayarla CS:GO'da 300+ FPS alıyordum fakat son 3 gündür 100-170 arası değişkenlik gösteriyor. Sonra GTA 5 girdim ve baktım ki 65 watt olan işlemcim 100wattlara kadar çıkıyor. Bilgisayarı 6 ay önce İtopya'ya götürmüştüm tüm oyunlarda düşük FPS sorunu vardı. O zaman bana overclock yapıp yapmadığımı sordular. Ben de yapmadığımı söyleyince tüm parçalarda overclock vardı, onları sıfırladık düzeldi dedi. Yine öyle rastgele overclock yapılmış olabilir mi? Yapıldıysa nereden eski değerelere almam lazım bunu?
Overclock sorunu var mı yok mu nasıl anlarım veya overclock varsa nasıl tamamını temizlerim?

BIOS'u sıfırla anlarsın.

GPU odaklı bir oyunda karşılaştırma yaptın mı?

He ama FiveM girdim bir serverda oynuyorum 65-75 FPS'lerde dolaşıyor sordum oranın Discord'unda Online ile hemen hemen aynı FPS'yi alıyorlarmış ben Online'da 100-110 FPS alırken serverda 65-75'lerde alıyordum onlinea en son 2 hafta önce girmiştim bu sorun 3 gündür var.

Triple a ne bulursan, RDR2 olabilir internetin iyiyse.

RDR2 m var indirmem lazım ama 100Mbps internet 1.5+ saat sürer hem de RDR2 de özel ayarlarda oynuyorum ultrada değil 100 FPS civarı alıyorum.

FiveM en özürlü oyunlardan biri optimizasyon olarak bir sürü script kullanılıyor. Daha çok SP bir oyunda dene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…