RTX 2060 sistem toplama

LPvl

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar öncelikle;
Bilgisayar topladım ama ne kadar iyi topladım ne hatalar yaptım bilmiyorum.

Özellikler.
ASUS TUF Gaming B450M PLUS anakart(4400MHz, AM4)

ASUS ROG STRIX RTX 2060 6 GB OC ekran kartı.

16 GB(2x8 3600MHz)Kingston RAM.

Adata 960GB SSD.

1TB HDD.

AMD Ryzen 7 5800X işlemci.

Thermaltake V200 tempered kasa.

Cooler Master 750W 80+ Gold PSU.

Corsair H45 işlemci sıvı soğutucu.

Merak ettiğim şey işlemcim ve anakartım uyumlu mu ve sistem herhangi bir sıkıntı çıkarır mı?

SSD'nin modelini belirtmemişsiniz ayrıca dengesiz bir sistem olmuş. Sistemi ne amaçla kullanacaksınız? Bütçeniz nedir?
SSD modeli Adata açıkcası daha çok depolama için kullanacağım ve oyun için alıyorum

Hocam Adata bir marka ve bu markanın SSD modelleri var: SU630, Swordfish... Modeli nedir? Ayrıca bütçeniz nedir?
SU630 bütçem 1000 lira, anakart ve islemci uyumsuzlugundan şüpheliyim çok anlamıyorum açıkcası farketmişsinizdir,Anakartı i7 10700k destekli alabilirim veya işlemcimi ryzen 7 5800x olarak tutabilirim

Bu sistemi 1.000 TL'ye gerçekten alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Ayrıca SU630 sorunlu bir model almayın. Ek olarak anakartı i7 10700K destekli olarak alınca R7 5800X'i nasıl kullanacaksınız?

Aşırı dengesiz olmuş. 2060 hakaret olmuş sisteme.
SSD'de 630 ve 650 varsa koşarak kaçın oradan.

Brom elimde olsa saglam bir sistem yaparim ama babam kafasına göre iş yapıp bir adama toplatmış adam da bunlari koymuş sisteme SSD'ler benim için önemli değil tek öğrenmek istediğim işlemciyle anakart sıkıntı yaratır mı yani uyumlu mu ve islemcim ekran kartına sorun çikarır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…