Bu sistemi 1.000 TL'ye gerçekten alabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? Ayrıca SU630 sorunlu bir model almayın. Ek olarak anakartı i7 10700K destekli olarak alınca R7 5800X'i nasıl kullanacaksınız?
Hayır anlamadınız sistem 12-13BIN TL ama ben parçaları değiştiremem değiştirebileceğim şeyler sadece işlemci ve anakart bunlar için de(örnek; i7 10700K alacagim 1000TL daha ekleyip Ryzen 7 alabilirim veya 1000TL düşüp i7 10700K alırım ve Intel destekli anakart alırım.
Brom elimde olsa saglam bir sistem yaparim ama babam kafasına göre iş yapıp bir adama toplatmış adam da bunlari koymuş sisteme SSD'ler benim için önemli değil tek öğrenmek istediğim işlemciyle anakart sıkıntı yaratır mı yani uyumlu mu ve islemcim ekran kartına sorun çikarır mı?
Ryzen 7 5800X işlemciyi B450 chipsetli bir anakartla henüz çalıştıramazsın ocak 2021'de BIOS Update'leri çıkacak ancak o zaman BIOS günceleyerek kullanabilirsiniz.
12-13 bin TL'ye çok daha iyi sistemler toplanabilir. Dediğim gibi babanızı vazgeçirebiliyorsanız vazgeçirin. Vazgeçerse söyleyin, size güzel bir sistem toplarım.
12-13 bin TL'ye çok daha iyi sistemler toplanabilir. Dediğim gibi babanızı vazgeçirebiliyorsanız vazgeçirin. Vazgeçerse söyleyin, size güzel bir sistem toplarım.
2060 yerine 5600 XT tercih et derdim ama yeni kartların çıkmasına çok az kaldı. 1 hafta içinde toplaman gerekiyorsa yine 5600 XT tercih et, birkaç sene kullanıp değiştirirsin. Anakart olarak B550 tercih et. Adata'nın SU630/650 serisi kronik sorunlu. Crucial BX500 serisi ile değiştirmeni öneririm.