K Kaan ziya Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2021 #1 Valorant'ta düne kadar en yüksek ayarlarda, V-Sync kapalı, aynen bu pozisyonda 450 FPS alırken şu an 380 falan alıyorum. Aynı ayarlar. Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 2060 İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 RAM: 2x8 3200 MHz Yazılım: Windows 10.
Valorant'ta düne kadar en yüksek ayarlarda, V-Sync kapalı, aynen bu pozisyonda 450 FPS alırken şu an 380 falan alıyorum. Aynı ayarlar. Ekran kartı: ASUS ROG STRIX 2060 İşlemci: AMD Ryzen 5 3600 RAM: 2x8 3200 MHz Yazılım: Windows 10.
Çözüm Yosemite Sam 22 Nisan 2021 Kaan ziya dedi: Özür dilerim yanlış anlamışım ben çözünürlük yerinden seçtim kendim kapattım şu an yapıyorum az kaldı dostum özür dilerim sanada rahatsızlık verdim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Yosemite Sam dedi: Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal dediğim oyundan kaynaklı.
Kaan ziya dedi: Özür dilerim yanlış anlamışım ben çözünürlük yerinden seçtim kendim kapattım şu an yapıyorum az kaldı dostum özür dilerim sanada rahatsızlık verdim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Yosemite Sam dedi: Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal dediğim oyundan kaynaklı.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #11 Kaan ziya dedi: Ben anlamadım kanka bu ne Genişletmek için tıkla... Oradan yapacaksın testi. Artı 0 Eksi
KS KS K Kaan ziya Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #12 Bende burdan yaptım zaten kanka Artı 0 Eksi
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #13 Kaan ziya dedi: Bende burdan yaptım zaten kanka Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek. Artı 0 Eksi
Kaan ziya dedi: Bende burdan yaptım zaten kanka Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek.
KS KS K Kaan ziya Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #14 Yosemite Sam dedi: Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yanlış anlamışım ben çözünürlük yerinden seçtim kendim kapattım şu an yapıyorum az kaldı Yosemite Sam dedi: Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek. Genişletmek için tıkla... Yosemite Sam dedi: Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek. Genişletmek için tıkla... dostum özür dilerim sanada rahatsızlık verdim kusura bakma Dosya Ekleri nvidia.PNG 22,8 KB · Görüntüleme: 59 Artı 0 Eksi
Yosemite Sam dedi: Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek. Genişletmek için tıkla... Özür dilerim yanlış anlamışım ben çözünürlük yerinden seçtim kendim kapattım şu an yapıyorum az kaldı Yosemite Sam dedi: Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek. Genişletmek için tıkla... Yosemite Sam dedi: Sanmıyorum üstte %100 bir olacak o dolunca test otomatik kapanım sana bir skor verecek. Genişletmek için tıkla... dostum özür dilerim sanada rahatsızlık verdim kusura bakma
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #15 Kaan ziya dedi: Özür dilerim yanlış anlamışım ben çözünürlük yerinden seçtim kendim kapattım şu an yapıyorum az kaldı dostum özür dilerim sanada rahatsızlık verdim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Yosemite Sam dedi: Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal dediğim oyundan kaynaklı. Artı 0 Eksi Çözüm
Kaan ziya dedi: Özür dilerim yanlış anlamışım ben çözünürlük yerinden seçtim kendim kapattım şu an yapıyorum az kaldı dostum özür dilerim sanada rahatsızlık verdim kusura bakma Genişletmek için tıkla... Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Yosemite Sam dedi: Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal dediğim oyundan kaynaklı.
KS KS K Kaan ziya Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #16 Yosemite Sam dedi: Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Yazılımsal dediğim oyundan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim içime su serpildi Artı 0 Eksi
Yosemite Sam dedi: Kartın değerleri mükemmel. Sorun yazılımsal. Yazılımsal dediğim oyundan kaynaklı. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim içime su serpildi
sebara Centipat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 506 Çözümler 1 Yer Winden im Elztal Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #17 Son güncellemede oyunda kare hızında baya düşüş oldu düzelteceklerdir. Artı 0 Eksi
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2021 #18 Kaan ziya dedi: Çok teşekkür ederim içime su serpildi Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü işaretleyin bu sorunu yaşayan başka biri de çözümünü bulsun iyi günler. Artı 0 Eksi
Kaan ziya dedi: Çok teşekkür ederim içime su serpildi Genişletmek için tıkla... Konuyu çözüldü işaretleyin bu sorunu yaşayan başka biri de çözümünü bulsun iyi günler.