RTX-2060 sistem vs 1660S sistem

GamanLee

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar.
Hazır sistem almayı düşünüyorum ekran kartı fiyatlarından dolayı fakat 3 sistem arasında kaldım. Oyunlar önemli olduğu kadar bilgisayar performansı da önemli o yüzden GameGaraj mı alsam diye düşündüm aradaki 1.5k ya değer mi? Samsung SSD, daha iyi anakart, daha iyi RAM ve daha iyi ekran kartına sahip bu sistem ayrıca soğutması da diğer 1660S'den iyi gibi duruyor mesh panel duruyor. Özellikle bu sistemlerden birini kullanan varsa önerilerinizi bekliyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    81,1 KB · Görüntüleme: 53
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    52,2 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    22,8 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
11400F sistem tabii ki, 11400F'nin oyun performansı 10400F'ye göre çok çok daha iyidir. Tekli ve Çoklu çekirdek performansı da iyi, yayın bile açılır.

RTX2060 sistemi farketmemişim, Bin lira fark ile RTX2060 sistemi almanı öneririm.

11400F sistem tabii ki, 11400F'nin oyun performansı 10400F'ye göre çok çok daha iyidir. Tekli ve Çoklu çekirdek performansı da iyi, yayın bile açılır.

RTX2060 sistemi farketmemişim, Bin lira fark ile RTX2060 sistemi almanı öneririm.
2060'lı sistemin soğutması iyi mi acaba? O biraz aklımı kurcalıyor. Bir de gamegaraj sitesi nasıl sağlam gönderiyor mu sistemleri yani bazı siteler var kullanılmış gönderebiliyor bazı parçaları.

2060'lı sistemin soğutması iyi mi acaba? O biraz aklımı kurcalıyor. Bir de gamegaraj sitesi nasıl sağlam gönderiyor mu sistemleri yani bazı siteler var kullanılmış gönderebiliyor bazı parçaları.
Gamegaraj büyük markalar ile anlaşmalı bir websitesi diye biliyorum ben. Kendi logolarına sahip laptop bile üretmişlerdi. Bir problem olacağını düşünmüyorum.
Şöyle bir konu buldum, güvenini tazeler diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı