Valorant'ta aim titremesi çok düşük sens ile düzelir mi?

• Konuyu başlatan Groj
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 78

Groj

Picopat
Valorant'ta aim titremesi çok düşük sens ile sizce düzelir mi? Çünkü istemeden bazen aim kayıyor benim. 1600DPI 0.1 sens oynamak mantıklı mı?

Çok düşük sens çok kötü oynatır genelde yüksek sense alışmaya çalışın derim ben.

Ne alakası var tam olarak ?

Valorant'ta aim titremesi çok düşük sens ile sizce düzelir mi? Çünkü istemeden bazen aim kayıyor benim. 1600DPI 0.1 sens oynamak mantıklı mı?

Tracking çalışın, zamanla düzelir. Alışık olduğunuz ayarlardan kolay kolay değişime gitmeyin.

Zaten genelde dedim ben hiç düşük sens oynayamıyorum ondan dedim.

Çok yüksek sens kullanmak aksine daha kötüdür. Over flicking dediğimiz sorun ortaya çıkar. Her kullanıcının kendine uyan sensi bulması lazım. Koldan mı oynuyor bilekten mi? Pad boyutu ne kadar? Gibi etkenleri de göz önünde bulundurmak lazım.

Sens konusunu bilemem herkese özel ama aimlabste immortal Valorant prac diye bir playlist vardı çok sayıda kafa takip antrenmanı var onu ve onun benzeri kafa takip antrenmanları denerseniz zamanla iyileşecektir.

Takip ve flick denemelerinize göre milim milim arttırıp azaltmanız gerekmekte. Birden çok düşük veya çok yüksek ayarlamalar yaparsanız doğru hassasiyet ayarınızı kaçırırsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı