Parçaların isimlerini hatalı yazmış olabilirim. Sorunum şu, bilgisayar neden mavi ekran vermiş olabilir? Video izlerken birden mavi ekran yedim. 8 GB RAM sonradan ekledim, sorun RAM'lerden midir? Ne yapmalıyım?
Ethernet sürücünüzü güncelleyin, display driver uninstaller yazılımı yardımıyla ekran kartı sürücünüzü kaldırıp yeniden kurun. DISM aracını da kullanmayı unutmayın, epey de bir eksik/bozuk dosya birikmiş.
GPU sürücüsü kurarken WHQL olanları kurun, beta sürümler sorun yaşatabilir. Yeni bir bsod alırsanız konu açarak sorun, aynı konu altına yazmayın. Dosyanız bozuk değil, sadece BIOS ve CPU hakkındaki bilgiler tam yüklenmemiş.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
www.technopat.net
VIDEO_MEMORY_MANAGEMENT_INTERNAL (10e)
The video Memory Manager encountered a condition that it can't recover from. By crashing,
The video Memory Manager is attempting to GET enough information into the minidump such that.
Somebody can pinpoint what lead to this condition.
Arguments:
Arg1: 0000000000000033, the subtype of the bugcheck:
Arg2: FffFB289CDDaeda0.
Arg3: 0000000000000000.
Arg4: 0000000000000000.
Tamamdır teşekkürler. Ben bu işlerden anlamam. Babam biliyor perşembe günü yapabilirim ancak. Perşembeye kadar oyun oynarsam sıkıntı çıkar mı? 2. kez mavi ekran yersem ne yapmalıyım?
Tamamdır teşekkürler. Ben bu işlerden anlamam. Babam biliyor perşembe günü yapabilirim ancak. Perşembeye kadar oyun oynarsam sıkıntı çıkar mı? 2. kez mavi ekran yersem ne yapmalıyım?