RTX 2060 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Mauro Icardi

Decapat
RAM
Ballistix 16 GB
SSD veya HDD modeli
Crucial 1TB
Ekran kartı
GeForce RTX 2060
Anakart
ASUS
İşlemci
Intel Core i5 9400F 2.90 GHz
Arkadaşlar PC açılırken mavi ekran verdi reset atıp açıldı performans kaybı vesaire hiçbir şey yok. Minidumpı buraya bırakıyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
Google Drive: Sign-in minidump.

Bilgisayarınıza daha önceden 3 part yazılım veya virüs tarzında dosya eklerini indirip açtınızmı?

DISK_HARDWARE_ERROR: There was error with disk hardware Disk hatası var göründüğü üzere.

ERROR_CODE: (NTSTATUS) 0xc000000e için Microsoft'un açıklaması:

Diskini kontrol et.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Hocam 1 SSD 1 HDD takılı Windows HDD de kurulu sorunun hangisinde olduğunu nasıl anlarım?

Hocam 1 SSD 1 HDD takılı Windows HDD de kurulu sorunun hangisinde olduğunu nasıl anlarım?

HD Tune ile errorscan ve health için sonuçları at. Testi yaparken Quickscan taralı olmasın.

Health kısımları gözükmezse

Hocam test biraz uzun sürdüğü için sabah yapacağım sonuçları paylaşacağım yardımınız için teşekkürler.

Hocam health kısmında bunlar var errorscan yapmalı mıyım?

Son düzenleme:

Yapıp sonuçları at. Ayrıca normal sıcaklığı bile 100 derece olan bu diski kontrol et. Bu kadar ısınması normal bir şey değil, içindeki verileri yedeklemeye başla ne olur ne olmaz diye.

Hocam HDD'yi taradım şimdi SSD'ye geçiyorum.

hocam ssd yi taramak için programı açtım çalıştır dediğimde görev çubuğunda kalıyor ekrana görüntü gelmiyor sildim yükledim hala aynı

Hocam HDD'yi taradım şimdi SSD'ye geçiyorum.

birazdan biter

Son düzenleme:
Bitti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…