Yapay zeka hariç yazdığın her şey doğru.FSR teknolojisi AMD'ye ait bir upscaling yani yapay zeka ile çözünürlük yükseltme teknolojisidir. Oyunu daha düşük çözünürlükte çalıştırıp yapay zeka ile sizin monitörünüzün çözünürlüğüne yükseltiyor, bu sebepten ötürü daha yüksek FPS alıyorsunuz. Nvidia NIS ve/veya DLSS'in rakibidir kendisi.
FSR yapay zeka teknolojisini kullanmıyor onun yerine yazılım yoluyla çalışıyor. Zaten bu yüzden GTX 1050 dahil tüm GTX 10, 16, 20, 30 ve AMD RX400 ve üstü kartlarda çalışıyor ve aynı zamanda insanlar mod ile bu özelliği oyunlara ekliyor. DLSS ile aynı mantıkta çalışsa da bunu yapay zekasız yapıyor. Bu arada FSR 1.0 NIS rakibi iken(onla aynı mantıkta çalışıyor), FSR 2.0 DLSS rakibi sayılabilir.FSR teknolojisi AMD'ye ait bir upscaling yani yapay zeka ile çözünürlük yükseltme teknolojisidir. Oyunu daha düşük çözünürlükte çalıştırıp yapay zeka ile sizin monitörünüzün çözünürlüğüne yükseltiyor, bu sebepten ötürü daha yüksek FPS alıyorsunuz. Nvidia NIS ve/veya DLSS'in rakibidir kendisi.
Mesajı 2-3 dakika önce düzenledim zaten, tekrar okuyun.FSR yapay zeka teknolojisini kullanmıyor. Zaten bu yüzden GTX 1050 dahil tüm GTX 10, 16, 20, 30 ve AMD RX400 ve üstü kartlarda çalışıyor ve aynı zamanda insanlar mod ile bu özelliği oyunlara ekliyor. DLSS ile aynı mantıkta çalışsa da bunu yapay zekası yapıyor. Bu arada FSR 1.0 NIS rakibi iken(onla aynı mantıkta çalışıyor), FSR 2.0 DLSS rakibi sayılabilir.
Ben yazıyı yazarken düzeltme yoktu hocam. Gördüm şimdi.Mesajı 2-3 dakika önce düzenledim zaten, tekrar okuyun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.