RTX 2060 sistemde oyunlar takılıyor

Eray555

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
500 GB SSD ve 2 TB HDD
Ekran kartı
Gıgabyte 2060 6GB
İşlemci
Ryzen 7 1700X
5 ay önce iyopyadan sıfır PC aldım toplama. RTX 2060, Ryzen 7 1700X ve Windows 10. 4 ay bir sıkıntı yoktu son 1 ayda Avast üyeliği aldım ve her oyunda anlamsız kasmalar oluyor. Avast'ın driver yükleyicisinden komple güncellemişti, ondandır dedim, Google'dan kendim yükledim tekrar, yine aynı. CS:GO'da vb. takılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Avast gibi antivirüs programlarına güvenmeyin kendimden biliyorum inanılmaz yavaşlatır onu silin Windows Defender en iyisi sürücü güncellemesini de elle bulup indirmeniiz tavsiye ederim.

Hocam Avast gibi antivirüs programlarına güvenmeyin kendimden biliyorum inanılmaz yavaşlatır onu silin Windows Defender en iyisi sürücü güncellemesini de elle bulup indirmeniiz tavsiye ederim.
Hocam kaldırıyorum birde kasada sorun var sanırsam iletişime geçtim göndericem aşırı sesli çalışıyor ondan da olabilir ama 5 ay önce yoktu donma kasa masa olmadığından alttaydı duyamadım sesleri kasayı göndercem bakalım

Hocam kaldırıyorum bir de kasada sorun var sanırsam iletişime geçtim göndereceğim aşırı sesli çalışıyor ondan da olabilir ama 5 ay önce yoktu donma kasa masa olmadığından alttaydı duyamadım sesleri kasayı göndereceğim bakalım.

Doğru o da olabilir bir de aklıma soğutma geldi acaba fazla ısı olabilir mi diye de olursa hissedilir zaten inşallah sağ salim oyun oynamaya dönersiniz hocam iyi günler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı