No name öneri dediğin Gaming ekipman konusunda önerilerimse bu ürünler TR içerisinde güvenilir firmalar tarafından garantili. Aynı zamanda az işin bilgilisi adamın zaten bildiği markalar. Ürün sana No name gelebilir özellikle Gaming ekipman konusunda bilgisiz biriysen hadi senin dediğin gibi olsun. Bunu satıcısı Wraith E-sports diyelim gidip forumda konu açsan bu adamlar nasıldır diye sana 100 tane mesaj gelir güvenilirdir diye. Sen bilmiyorsun diye No Name olmuyor. Attığın işlemcinin satın alım değerlendirmelerine bakınca 10 taneden 2 tanesinde falan Magic'den satın almış insanlar. Çoğunluğu DFS ve diğer satıcılardan alma.
Gidip No name N11 satıcısı ile TR' E-spor ve Uluslararası takımlara sponsor bir kuruluşu ve Diğeri de yayıncı PC'leri ile ünlenmiş garanti yönünden sürekli övgü ile bahsedilen Gaming. GenTR ise karşılaştırıyorsan vah haline
Yardım - Trendyol (magic) adlı satıcı güvenilir mi?
https://www.trendyol.com/amd/ryzen-3-3100-3-9ghz-18mb-cache-am4-soket-wraith-sogutucu-65w-islemci-p-40977509?boutiqueId=544518&merchantId=112319 bu ürünü sipariş ettim ama etmez olaydım. google yorumlarına baktığımda herkes o kadar kötülemiş ki aynı şekilde şikayet var üzerinde de bir dünya...forum.donanimarsivi.com
Hepsiburada "magic teknoloji" güvenilir mi?
Arkadaşlar Hepsiburada'dan işlemci alacağım firma "magic teknoloji" daha önce alışveriş yapan varsa bir fikir sunabilir mi, alım sonrası garantilik bir durum olursa uğraşır mıyız veya bir sıkıntı yaşar mıyım?www.technopat.net
![]()
MAGİC TEKNOLOJİ VE HEPSİBURADA MAĞDURU OLDUM | DonanımHaber Forum
Yukaridaki iki şikayeti aldığım hardisk üzerine açtım. Magic Teknoloji firması ve Hepsiburadayı sizin yorumlarına bırakıyorum. 3.5" HDD bir kat pat paforum.donanimhaber.com
Aynen forumlarda mağdurların yorumları var. Aldığın ürün sorunlu çıkamamış ama sorunlu çıkan ürünleri de iade almıyorlar
Eki Görüntüle 2477929
Al bu da bir sonraki ürün. Ben incelemeye beğeni sayısına bakmam 1 yıldız kısmına girerim daha sonra hangi satıcıya gelmiş ona bakarım 1 sayfadaki kötü yorumların neredeyse hepsi 1 tane firmaysa o firma bende yok.
Cidden kahka attım.
Magic n11'de 12K incelemede sadece 550 1-2-3 yıldız almış. Yani gene ufak tefek hesaplardasın konuyu deşmeye gerek yok.