RTX 2060 sistemde Windows 11 FPS düşüşü yapar mı?

DirectX 12 Ultimate desteği, directstorage teknolojisi, CPU çekirdek yönetimi AMD (thread scheduler), oyun modu ve GPU zamanlaması, TPM 2.0 ve Secure Boot zorunluluğu, güncellemeler ve güvenlik yamaları.

Kısaca anlatayım sana dostum @GeForce GTX 1060;

TPM 2.0 ve Secure Boot sayesinde oyun ortamının hile ve zararlı yazılımlara karşı daha güvenli olması sağlanıyor.

Windows 11, özellikle yeni donanımlarda oyun performansını iyileştiren ve yükleme sürelerini azaltan teknolojiler sunuyor.

En altta yazmışım @Damon Salvatore. TPM in Windows 11 de ne işe yaradığını zorunlu kılındığı için yazdım.

Ee tamam ben ne dedim? İşletim sistemi değiştirmek ne düşüş yapar ne artış. Windows 10'da ne kadar alıyorsa o kadar alır. Siz mühendislik falan diyorsunuz. Sizce konuyla bağlantılı bir şey mi?

Bu forumda tek ben hızlandırma rehberi yapmadım. Ayrıca bunlar klasik bilindik bir ayarlar. Fazla bir artış olacağını sanmadığım halde yaptım. Windows 10'da var. Ve bunu yapmam Windows 11 Windows 10'dan daha iyi anlamına gelmiyor.

Hocam burada konuyu kapatalım.

DirectX 12 Ultimate desteği, directstorage teknolojisi, CPU çekirdek yönetimi AMD (thread scheduler), oyun modu ve GPU zamanlaması, TPM 2.0 ve Secure Boot zorunluluğu, güncellemeler ve güvenlik yamaları.

Kısaca anlatayım sana dostum @GeForce GTX 1060;

TPM 2.0 ve Secure Boot sayesinde oyun ortamının hile ve zararlı yazılımlara karşı daha güvenli olması sağlanıyor.

Windows 11, özellikle yeni donanımlarda oyun performansını iyileştiren ve yükleme sürelerini azaltan teknolojiler sunuyor.

Hocam ilk başa yazdığım şeyleri bir zahmet edip araştırsanız mı?

Hocam siz anlamıyorsunuz. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı