RTX 2060 sisteme 144 Hz 1ms monitör alınır mı?

TechExpert

Hectopat
Daha fazla  
RTX 2060 AMD Ryzen 4500 sistemim var ve bu monitörü almayı düşünüyorum.
Ama YouTube'da bir video da 144 Hz 1 ms monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler diye bir video gördüm ve doğruyu söylemek gerekirse pek anlamadım.
Sizce alınır mı?
Video bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu sisteme 144 hz monitör kesinlikle alınır. Videoda eğer oyundan 144 fps alamıyorsan monitörün 144 hz olmasının bir faydası yok demeye çalışıyor ama 2060 olan bir sistem çoğu oyunda 144 fps alabilir alamadığı oyunlarda da oyun ayarlarını biraz düşürürsün yok ben full ayar istiyorum dersen de monitörün hz değerini aldığın fpse kadar yapabilme imkanın var.

RTX 2060 AMD Ryzen 4500 sistemim var ve bu monitörü almayı düşünüyorum.
Ama YouTube'da bir video da 144 Hz 1 ms monitör alırken dikkat edilmesi gerekenler diye bir video gördüm ve doğruyu söylemek gerekirse pek anlamadım.
Sizce alınır mı?
Video bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam RTX 2060'a 144 Hz monitör tabii ki alınır fakat linkteki monitörü önermem TN panel olduğu için renklerin çamurdan farkı olmayacaktır bütçe söylerseniz öneri yapalım.

1-2 ay sonra alacak bile olsanız biraz daha biriktirip IPS panel bir monitör alın. Renkler soluk oluyor TN panellerde:
1661012554112.png

1-2 ay sonra alacak bile olsanız biraz daha biriktirip IPS panel bir monitör alın. Renkler soluk oluyor TN panellerde:
Eki Görüntüle 1492189
Peki önerdiğin bir monitör varmıdır,valla ucuz olsa iyidir 144 hz tercihim

Hocam RTX 2060'a 144 Hz monitör tabii ki alınır fakat linkteki monitörü önermem TN panel olduğu için renklerin çamurdan farkı olmayacaktır bütçe söylerseniz öneri yapalım.
bi 3000 TL vardır hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı