James Donkey 27 144 HZ 1MS monitör alınır mı?

“Yutub” kanalı olan bir eleman vardı, Türk malı bu marka alınır diyordu. Alınır bence de(!)

Tamam şimdi gerçeğe dönelim. Alınmaz dostum.
Bu monitör için değil de neden kullanmadığınız markalar hakkında yorum yapıyorsunuz?
1 yıldır rampage klavye kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Rampage kulaklık kullandım 5 yıldır hala bozulmadı.

Eder ama ben olsam HP alırdım.
Siz HP alın.
Bu monitör için değil de neden kullanmadığınız markalar hakkında yorum yapıyorsunuz?
1 yıldır rampage klavye kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Rampage kulaklık kullandım 5 yıldır hala bozulmadı.
Bak güzel kardeşim biz her şeye laf etmiyoruz. Trust gxt 980 cuda modelini öneriyoruz , Rampage'e de son zamanlarda bir şey oluyor kaliteyi arttırmaya çalışıyor ancak diğer markaları almak yerine paranızı çöpe atın.

Siz HP alın.

Bak güzel kardeşim biz her şeye laf etmiyoruz. Trust gxt 980 cuda modelini öneriyoruz , Rampage'e de son zamanlarda bir şey oluyor kaliteyi arttırmaya çalışıyor ancak diğer markaları almak yerine paranızı çöpe atın.
Bu arada ben de rampageyi tavsiye etmiyorum. Yaklaşık 7 ay önce 300tl bütçeyle rampage kulaklık aldım, 2. haftasında cızırtı başladı. Çok çabuk bozulan ürünleri var, alacağınız ürünü iyice bi kontrol etmekte fayda var.

AOC için şöyle uzunca bir konu var.
Her yorumu okumuştum. Aldım/Geri Verdim vs. diye hiç kimsede "Monitör Geldi" diye isbat niteliğinde resim atmamış. IPS oluşundan ötürü o monitör benimde aklımı çok çeliyor.

Rampage, JD gibi markaların kulaklık, klavye, mouse gibi ürünlerini kullanıp memnun olabilirsiniz (Bu markaların ürünlerini beğenenlerin hayatlarında Corsair, Steelseries, Logitech gibi markaların orta/üst seviye ürünlerini kullanmadıkları/alamadıkları için Rampage, JD gibi çöplere iyi dediklerini düşünüyorum bu arada). Kulaklık, mouse, klavye gibi ürünler yarın bozulursa atarsın çöpe, zaten çok uygun fiyata aldığın için de fazla takılmazsın. Ama bu bir monitör. 1300 liralık ürün. Hadi gidip idareten JD klavye, mouse, kulaklık alırsın 100-200 liraya ama James Donkey'e 1300 lira verenin aklı yoktur, kimse kusura bakmasın.

Şu kısmı okudunuz mu?

"TEŞHİR ÜRÜNÜDÜR

Ekranda 2 adet pixel boyutunda çizik vardır

Ayak Kısmının altında kalan kısımda kapak yoktur ayağın tam altında kaldığı için önemsizdir

Ayak ve Monitör bağlantı noktasında 4 adet vido olması gerekirken 2 adet vida olup önemsizdir 2 adet vida yeterlidir.

NOT: ÜRÜN TARAFIMIZDAN AÇILIP KONTROL EDİLMİŞ OLUP KULLANIMA ENGEL TEŞKİL EDECEK HERHANGİ BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"
Hayır fark etmemişim. Bilgilendirme için sağ olun. Fazla ucuzdu zaten,demek ki bu yüzdenmiş. OUTLET yazısı gözümden kaçmış 🤙

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı