RTX 2060 sistemi satmaya değer mi?

k4moncik

Hectopat
Merhabalar 1-2 hafta önce İtopya'dan 10k sistem almıştım. Ancak hazır sistem fiyatları iyice düşmeye başlayınca satsam mı satmasam mı kararsız kaldım. Satmazsam 11400F'e yazın geçmeyi planlıyorum ya da 2060'ı satıp 11400F'e geçmeyi planlıyorum, satarsam ekran kartı olarak 6600XT gibi düşünüyorum. Sizce nasıl yapayım elimde dursun mu? Ekran kartını satayım mı? Yoksa yazın 11400F'e mi geçeyim?

Dosya Ekleri

• 1649080697895.png
    1649080697895.png
    91,4 KB · Görüntüleme: 60
Merhabalar 1-2 hafta önce İtopya'dan 10k sistem almıştım. Ancak hazır sistem fiyatları iyice düşmeye başlayınca satsam mı satmasam mı kararsız kaldım. Satmazsam 11400F'e yazın geçmeyi planlıyorum ya da 2060'ı satıp 11400F'e geçmeyi planlıyorum, satarsam ekran kartı olarak 6600XT gibi düşünüyorum. Sizce nasıl yapayım elimde dursun mu? Ekran kartını satayım mı? Yoksa yazın 11400F'e mi geçeyim?

Boşa para harcarsınız hocam elinizdeki sistem yeterli bir sistem yayıncılık işiyle uğraşmıyorsanız.

Boşa para harcarsınız hocam elinizdeki sistem yeterli bir sistem yayıncılık işiyle uğraşmıyorsanız.

Genellikle oyun oynarken klip almayı seviyorum Shadow Play kullanıyorum. 11400F geçmek istememin sebebi render alacağımda uzun süre beklememek bu işlemcide kötü değil eski bilgisayarıma göre hatta kat kat iyi diğer sebebi ise genellikle CS:GO Valorant gibi işlemci oyunlarını oynuyorum.

Sistem güzel, işlemci için belki değişiklik isteyebilirsiniz. Ancak fiyatların düşüp düşmeyeceği konusunda öngöründe bulunmak çok zor. Merakımdan soruyorum bu fiyatlar satın aldığınız tarihte ki fiyatlar değil mi? Ekran kartını şuan da bu rakama satın alamazsınız.

Satma işleri o kadar kolay değil. O artık ikinci el RTX 2060. 4500 liraya olur mu, 5000 liraya olur mu diyenler başına toplanır. Satmayıp kullanmanı tavsiye ederim.

Sistem güzel, işlemci için belki değişiklik isteyebilirsiniz. Ancak fiyatların düşüp düşmeyeceği konusunda öngöründe bulunmak çok zor. Merakımdan soruyorum bu fiyatlar satın aldığınız tarihte ki fiyatlar değil mi? Ekran kartını şu an da bu rakama satın alamazsınız.

Hazır sistem aldığım için bu fiyata geldi hocam evet normalde APU 5700G almayı düşünüyordum bu nasip oldu, işlemci yazın yükselteceğim o zaman, dediğim gibi 10100F işimi görüyor ama 11400F daha iyi olurdu açıkçası benim için.

Satma işleri o kadar kolay değil. O artık ikinci el RTX 2060. 4500 liraya olur mu, 5000 liraya olur mu diyenler başına toplanır. Satmayıp kullanmanı tavsiye ederim.

Tamam hocam sistemi satmayacağım yazın 11400F'e geçeceğim.
Cevaplarınız için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı