RTX 2060 sistemin toplam ederi nedir?

• Konuyu başlatan Dnoir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 758
Akakçede en düşük sıfır fiyatı 12K gösteriyor ama monitörün ederi tahminimce 5-6K eder gibime geliyor. Ama yanılıyor olabilirim .
Monitörü sistem parasına ekleyip satmaya kalkarsanız kimse monitör var demez bakmaz bile sisteme.
5-6K etse sistemin fiyatı 16K oluyor kimse 16K bütçeye 2060 tercih etmez.

Monitörün ikinci eli sadece 3k yapar sistemi 7k'ya mı verecek? Beleşe versin o zaman. Bu sisteme 7k diyorsan hiçbir şey bilmiyorsun.
10K sistem hocam ne 7K'sı. Sizce bu sistem 7K olabilir mi gösterin 7K'ya bende alayım.

Monitörü sistem parasına ekleyip satmaya kalkarsanız kimse monitör var demez bakmaz bile sisteme.

10K sistem hocam ne 7K'sı. Sizce bu sistem 7K olabilir mi gösterin 7K'ya bende alayım.
Satmaya kalksam o zaman monitörü ayrı kasayı ayrı satarım hocam . Benim için daha karlı olur açıkcası.

Sen dedin 10k eder diye. 13k dedim ben saçma sapan emoji bırakıyorsun. Dalga mı geçiyorsun?

Sen dedin 10k eder diye. 13K dedim ben saçma sapan emoji bırakıyorsun.

Tartışmaya lüzum yok hocam, sadece ederini merak ettim. Herkes fikrini belirtti. Herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sen dedin 10k eder diye. 13k dedim ben saçma sapan emoji bırakıyorsun. Dalga mı geçiyorsun?
Monitörü görmedim. Sisteme 7K diyen sizsiniz aslında benim üzerime gelmeyin 🙂

Tartışmaya lüzum yok hocam, sadece ederini merak ettim. Herkes fikrini belirtti. Herkese teşekkürler.
Yardım edebildiysek ne mutlu bize.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı