Çözüldü RTX 2060 sürekli mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tati35

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 2060
İşlemci
AMD Ryzen 5 3500X

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Bu oyun oynarken olmuyor, genelde internette video izlerken Netflix uygulamasında oluyor. Kısacası oyun hariç her şey de mavi ekran verip reset atıyor. Windows Update hatası verdiği için Microsoft'un güncellemeyi düzgün yapması için yaptıgı uygulamasını açtıgımda bile (Media Tools'du sanırım hatırlamıyorum) mavi ekran veriyor belli bir süre sonra umarım sorunu bulabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum. Bu oyun oynarken olmuyor, genelde internette video izlerken Netflix uygulamasında oluyor. Kısacası oyun hariç her şey de mavi ekran verip reset atıyor. Windows Update hatası verdiği için Microsoft'un güncellemeyi düzgün yapması için yaptıgı uygulamasını açtıgımda bile (Media Tools'du sanırım hatırlamıyorum) mavi ekran veriyor belli bir süre sonra umarım sorunu bulabiliriz?

Sorunununuz disk kaynaklı HD Tune'dan health sekmesini paylaşın.

Son düzenleyen: Moderatör:
1658692488048.png

Burayı mı istediniz bilmiyorum ama ve görev yöneticisi ayrıntılar da svchost.exe çok fazla var bilmiyorum belki işinize yarar diye söyledim belki onunla alakalıdır diye

Bir şey değişmedi.

Güncellemeleri ve sürücüleri yaptıktan sonra eskisinden daha az oluyor ama yine de hala oluyor.

Her hatada minidump gönderin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı