RTX 2060 Super alınır mı?

Spaetaa

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar,

Ryzen 5 5600X kullanıyorum. 32 GB RAM ve B550 Mortar var. Ekran kartı seçimine gitmem gerekiyor. 2060 Super almak mantıklı geliyor sonuçta DLSS gibi efsane bir teknoloji kullanıyor. Fakat şu an piyasada sadece gainward, ghost ve Palit var. Elbette normal gücünden bir farkları yoktur fakat garanti durumları ve teknik servis konusunda endişelerim var. Sizce gainward ghost alsam yarı yolda bırakır mı? Veya sizin ekstra ekran kartı tavsiyeleriniz var mı? Not: 256 bit altına inmeyi düşünmüyorum.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
A

Bu fiyata "biraz"ekleyip 3060 Ti alınmaz.2.5k eklenmesi lazım.

Arkadaşa katılıyorum. RTX 3060 Ti alınmalı. Çok daha iyi bir ekran kartı. Ayrıca size de katılıyorum. RX 6600 XT'de alınmalı. O da iyi bir ekran kartı. Bu tamamen arkadaşın bütçesiyle alakalı bir durum. RTX 2060S fiyatına ya da biraz daha fazlasına, daha iyileri bulunabilir.

Bütçenizi aşmıyorsa:

Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12 GB V2 LHR grafik kartı, GV-N3060GAMing OC-12gd V2 Gigabyte GeForce RTX 3060 Gaming OC 12GB V2 LHR Grafik Kartı, GV-N3060GAMING OC-12GD V2 : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Hocam illa 2060S alacaksan. PALİT içlerinde en köklü kart. Gainward Palit'in satın aldığı alt şirketi. Eğer 256bit fikrinizden vazgeçerseniz RX 6600 Xt tavsiye ederim.

Onun yerine o fiyatlarda RTX 3060 12 GB almak daha mantıklı olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu çok iyi olabilir bütçe aşma durumu olmuyor.TR de 2060 Super daha pahalı üstelik Amazon TR'den aldığımız için sorunsuz alabiliyoruz, gerçekten aklıma yattı teşekkürler öneri için.
Hocam illa 2060S alacaksan. Palit içlerinde en köklü kart. Gainward Palit'in satın aldığı alt şirketi. Eğer 256bit fikrinizden vazgeçerseniz RX 6600 XT tavsiye ederim.

256 bit ve NVIDIA'dan vaz geçmek istemiyorum çünkü RTX ve DLSS teknolojisi çok devasa projeler ve gelecek vaat ediyorlar onun dışında öneri için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…