RTX 2060 Super CS:GO'da FPS düşmesi

Seymen Aktaş

Kilopat
Daha fazla  
Oyunda botlarla girince sıkıntı yok akıcı oynayabiliyorum ama matchmakingde çok drop giriyor ayrıca ping normal olmasına rağmen laglı gibi sistemim güçlü konsolda bir sürü hata mesajı gördüm bunlarla bağlantılı olabilir mi? PC'ye format atmayı denedim oyunu silip yükledim SSD'ye geçirdim ayarları düşürdüm düzelmedi PC'yi bile zaman zaman yükselttim ama yok yıllardır CS'de drop yiyorum.
Ryzen 5 5600.
B350 PC Mate.
G.Skill 3000 MHz 2x8 RAM.
RTX 2060 Super.
Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok bir de PUBG'de var.

cs hata.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda botlarla girince sıkıntı yok akıcı oynayabiliyorum ama matchmakingde çok drop giriyor ayrıca ping normal olmasına rağmen laglı gibi sistemim güçlü konsolda bir sürü hata mesajı gördüm bunlarla bağlantılı olabilir mi? PC'ye format atmayı denedim oyunu silip yükledim SSD'ye geçirdim ayarları düşürdüm düzelmedi PC'yi bile zaman zaman yükselttim ama yok yıllardır CS'de drop yiyorum.
Ryzen 5 5600.
B350 PC Mate.
G.Skill 3000 MHz 2x8 RAM.
RTX 2060 Super.
Diğer oyunlarda böyle bir sorun yok bir de PUBG'de var.

Eki Görüntüle 1952435

Hocam sıstem gecıkmesı yuksek aynı sorun bende vardı ve aylarca ugrasmıstım sorunu cozdum sıze de tavsıyem LatencyMon ındırıp baslatıp bir 1 dakıka oyle kalsın eger yesılden kırmızıya donuyorsa ve aşırı yuksekse sıstemınız de aşırı gecıkme var demektır. Discord adresınden ulasırsanız yardımcı olurum. Mın 500 ıle 900 arasında FPS alıyorum ve 500 altına dusmuyor.
20230922084028_1.jpg
20230922083535_1.jpg

Son düzenleme:
Driverlar güncel mi?
güncel

Oyuncu kontrastı arttırma ayarını kapatın, Çoklu CPU kullanımını açın.
dün gece ayarları kapatırken uber shaders ı kapattım lag sorunum çözüldü ama hala minimal stutterlar oluyor. Dediğiniz ayar kapalı

Hocam sıstem gecıkmesı yuksek aynı sorun bende vardı ve aylarca ugrasmıstım sorunu cozdum sıze de tavsıyem LatencyMon ındırıp baslatıp bir 1 dakıka oyle kalsın eger yesılden kırmızıya donuyorsa ve aşırı yuksekse sıstemınız de aşırı gecıkme var demektır. Discord adresınden ulasırsanız yardımcı olurum. Mın 500 ıle 900 arasında FPS alıyorum ve 500 altına dusmuyor.Eki Görüntüle 1952653Eki Görüntüle 1952652
denedim gecikme yok diyor hocam zaten gecikme bi ayardan kaynaklanıyormuş ama hala küçük droplar yiyorum.

Dosya Ekleri

• latencymon.png
    latencymon.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
O kadar bıle olmaması gerek o sıstem ıcın o gecıkme oranı bıle fazla benım sıstemım sızden dusuk olmasına ragmen sızden daha az gecıkme var.
1695383446577.png

O kadar bıle olmaması gerek o sıstem ıcın o gecıkme oranı bıle fazla benım sıstemım sızden dusuk olmasına ragmen sızden daha az gecıkme var.
1695383446577.png
https://www.technopat.net/sosyal/konu/yueksek-gecikme-ve-anlik-takilmalar.2818519/

Hocam sıstem gecıkmesı yuksek aynı sorun bende vardı ve aylarca ugrasmıstım sorunu cozdum sıze de tavsıyem LatencyMon ındırıp baslatıp bir 1 dakıka oyle kalsın eger yesılden kırmızıya donuyorsa ve aşırı yuksekse sıstemınız de aşırı gecıkme var demektır. Discord adresınden ulasırsanız yardımcı olurum. Mın 500 ıle 900 arasında FPS alıyorum ve 500 altına dusmuyor.Eki Görüntüle 1952653Eki Görüntüle 1952652
Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum çok düşük fps değerleri yaşıyorum bana yardımcı olabilir misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı