RTX 2060 Super ekran kartına 2 monitör takılırsa yorulur mu?

Şimdi ben burada %5 yük binecek desem daha fazlası olduğunda yalan olacak, şayet daha fazla yük binecek desem az olduğunda yine yalan olacak. Ben problem olacak diye bir şey de söylemedim zaten.
Hocam o şekilde söylediğiniz zaman insanlar doğal olarak "100 FPS alıyorum, 1 tane daha taksam 95'e düşer." diye düşünüyor. Ama 99'a bile düşmüyor aslında, GPU için pek birşey ifade etmiyor cidden.

Hocam o şekilde söylediğiniz zaman insanlar doğal olarak "100 FPS alıyorum, 1 tane daha taksam 95'e düşer." diye düşünüyor. Ama 99'a bile düşmüyor aslında, GPU için pek bir şey ifade etmiyor cidden.

Hocam ben bir miktar verseydim raporlandığında yalan bilgi olacaktı. Yük bineceği kesin bir şey. Tabii dediğiniz gibi arkada yaptığı şeye de bağlı.

Hocam ben bir miktar verseydim raporlandığında yalan bilgi olacaktı. Yük bineceği kesin bir şey. Tabii dediğiniz gibi arkada yaptığı şeye de bağlı.
Onu anladım hocam, sadece konusunu açmaya bile değmeyecek kadar bir fark var. Oyüzden varlığı yok sayarız. Bu birazda şey misali: "2 RAM'den 3 RAM'e çıkınca işlemci yükü artıyor." doğru, mantıken artıyor ama farkı hissedebileceğimiz veya görebileceğimiz bir oran yok.
Yoksa eskiden 2 RAM'e komut veriyordu, şimdi 3 RAM'e veriyor.

Şimdi ben burada %5 yük binecek desem daha fazlası olduğunda yalan olacak, şayet daha fazla yük binecek desem az olduğunda yine yalan olacak. Ben problem olacak diye bir şey de söylemedim zaten.
Hocam öyle tabii o konuda da siz haklısınız ama yük binecek denince böyle sanki bir tık olumsuz olacak bir durum gibi anlaşılıyor bence ondan dolayı öyle dedim, yük binecekten ziyade çok ufak değerlerde etkisi olabilir vs. demek daha doğru olabilir çünkü gerçekten de fark edilebilecek bir durum oluşmuyor tek monitör ve çift monitör kullanımı arasında.

Hocam öyle tabii o konuda da siz haklısınız ama yük binecek denince böyle sanki bir tık olumsuz olacak bir durum gibi anlaşılıyor bence ondan dolayı öyle dedim, yük binecekten ziyade çok ufak değerlerde etkisi olabilir vs. demek daha doğru olabilir çünkü gerçekten de fark edilebilecek bir durum oluşmuyor tek monitör ve çift monitör kullanımı arasında.

Doğrusunuz hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı