cerberus123
Megapat
Daha fazla
O fiyat skalasını elbet ki haketmiyorlar. Benim sistemime RTX 2060 SUPER BlackFriday'de 2980TL gibi bir rakama geldi ve gayet uygundu. Şu kurda olsa asla donanım almam, zaten almadım hediye gelmişti.
Gösteriş olsun diye bu tercihleri yapmadım. Yani hepimiz biliyoruz ki markalar aynı yongayı farklı isimlerle donatıyor tabii ki hepsinin kaliteleri de farklı oluyor. Açıkçası az para vermeyeceğim için sonrasında da başım ağrısın istemiyorum.Bahsettiğiniz modeller 2060 Super'in en üst modelleri ve bence o fiyatları haketmiyorlar ama karar sizin, o fiyatlara 2070 Super bile alınabiliyor, İncehesap cuma günü indirimlerinde ben 4050 TL'ye Asus'un 2070 Super Dual Evo modelini 4050 TL'ye aldım, tabi indirim denk getirmek de zor şu aralar.
Bu modeli değerlendireceğim fiyatı da gerçekten baya uygun sanırım HB kampanya yapmışBütçe 4500 TL'le sınırlıysa bu fiyat bandında RTX 2070 bulunabiliyor, alternatifleriniz arasında bu modeli de değerlendirebilirsiniz.
https://www.hepsiburada.com/asus-du...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.4.1
Artık eskisi gibi değil. Şuanda gayet stabil çalışıyor kartlar. Tekrar göz gezdirmenizi tavsiye ederim hocam.Bu modeli biliyorum araştırmasını da yaptım fakat uzun yıllar AMD kullandım stabilite konusunda hiç yüzüm gülmedi, yine de tavsiye için teşekkürler.
Artık eskisi gibi değil. Şuanda gayet stabil çalışıyor kartlar. Tekrar göz gezdirmenizi tavsiye ederim hocam.
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Karar verdiğimde yine bilgilendirme yaparımKesinlikle 5700XT almanızı öneririm. RTX teknolojisinden mahrum kalmanızın dışında RTX 2070 ile rakip olan bir kartı alacaksınız hatta bir tık daha iyi ama arada ki değer görmezden gelinebilir. Eğer illa da RTX olsun diyorsanız yukarıda arkadaş ASUS 2070 Dual atmış onu o fiyata kaçırmayın derim gayet güzel bir kart.
Gösteriş olsun diye bu tercihleri yapmadım. Yani hepimiz biliyoruz ki markalar aynı yongayı farklı isimlerle donatıyor tabii ki hepsinin kaliteleri de farklı oluyor. Açıkçası az para vermeyeceğim için sonrasında da başım ağrısın istemiyorum.
Bütçe 4500civarı ile sınırlı
Cevabınız için teşekkür ederim. Evga türkiyede teknik destek olarak iyi bir hizmet veriyor mu? Konu hakkında bilginiz var mı?
Bu modeli biliyorum araştırmasını da yaptım fakat uzun yıllar AMD kullandım stabilite konusunda hiç yüzüm gülmedi, yine de tavsiye için teşekkürler.
Low-End bir ürün almak istemiyorum o yüzden 3bin bandındaki ürünleri tercih etmedim. Seçenekleri yazarken youtube ve diğer karşılaştırma mecralarındaki verilere göre yazdım.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim
Gösterişten değil, tabi ki kalite farkı olacak, zamanında ben de sıcaklık değerleri çok güzel olduğu için 1050Ti'ın en üst modeli olan MSI Gaming X modelini almıştım, ama diğer modeller arasındaki fiyat farkı şuanki gibi 500-600 TL değildi, 150-200 TL falan idi.
Sizin 4500 TL'ye aldığınız 2060 Super o fiyatlardaki 2070 Super'den fazla performans vermeyecek.
200₺ daha ekleyip bunu almanızı öneririm. Eğer 2060 Super modelinde ısrarcıysanız EVGA'nın uluslararası 10 yıl garantisi var yanlış hatırlamıyorsam. Teknik servis olarak Türkiye'deki çoğu markadan daha iyidir.Inno3d GeForce RTX2070 Super Ichill X3 Ultra 8GB 256Bit Fiyatı
Inno3d GeForce RTX2070 Super Ichill X3 Ultra 8GB 256Bit en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com