RTX 2060 Super için 650W PSU yeterli mi?

Muhammet Dönmez

Centipat
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay kadar önce bilgisayar toplamaya karar verdim ve parçalar tek tek indirimde yakalayıp alacaktım. Ama 2 ay önce düşük fiyatlı bir sistem toplamayı düşündüğüm için Frisby FC-8890-G coax adlı kasayı aldım ve şu an RTX 2060 Super ekran kartını kullanmayı düşünüyorum. Güç kaynağının gücü 650W. İdare edebileceğini düşünüyorum. Sizce ne kadar süre sonra değiştirmeye gerek olur bu PSU'yu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yaklaşık 2 ay kadar önce bilgisayar toplamaya karar verdim ve parçalar tek tek indirimde yakalayıp alacaktım. Ama 2 ay önce düşük fiyatlı bir sistem toplamayı düşündüğüm için Frisby FC-8890-G coax adlı kasayı aldım ve şu an RTX 2060 Super ekran kartını kullanmayı düşünüyorum. Güç kaynağının gücü 650W. İdare edebileceğini düşünüyorum. Sizce ne kadar süre sonra değiştirmeye gerek olur bu PSU'yu?

CS:GO'da C4 yerine o Power'ı kurabilirsin kardesim.

650W yeterli fakat marka Frisby ise değişmesi gerekiyor. Ufak bir arıza durumunda sistem bileşenleri zarar görebilir.

Frisby markasının ne kadar kalitesiz olduğunu bende biliyorum zaten değiştirmeyi düşünüyorum ama şuan bütçe sıkıntım var ve kaliteli bi psu alabilmek için 500-600 TL gözden çıkarmam gerek 2-3 ay kullanıp değiştirmeyi düşünüyorum
650W gayet yeterlidi ama psu Frisby markasına aitse bir an önce kaliteli bir psu almaya bakın.
2-3 ay kadar kullansam bu psu'yu sorun olur mu ki? Güç kaynaklarının koruması var diye biliyorum yani güç kaynağı bozulsa sorun olmaz sadece diğer parçalara bi zararı olmasından endişeleniyorum
Frisby 650Watt güç kaynağı kullandım. İlk günden elimde kaldı güç kaynağı. Güç kaynağını değiştirmenizi öneririm.
Sistemin diğer parçalarında bi sorun oldu mu?
CS:GO'da C4 yerine o Power'ı kurabilirsin kardesim.
Eyvallah ALFŞSLGÖDLVCÖDŞFLFÖXVÖCÖFÖZÖ
En az 600w 80+ PSU alın ileride yükseltme yapacağınız zaman PSU yu değiştirmenize gerek kalmaz
Zaten güç kaynağını en fazla 3 ay sonra değiştireceğim endişem bu 3 ay içinde diğer parçalara psu kaynaklı bi sorun yaratması

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı