RTX 2060 Super için en fazla 85 derece normal mi?

Hocam ekran kartından ekran kartına modelden modele değişiyor sıcaklık değerleri. Böyle bir yorum yapmak yanlış.
Evet yanlış olabilir belki de eşdeğer iki kart ve 85 derece çıkması pek normal değil aynı GPU'ya sahip farklı markaların kartları da bu kadar ısınmıyor, zaten bu forumda da diğer forumlarda da baktım ısınma probleminden bahsetmişler, benim kullandığım ekran kartının Gigabyte modelinde de ısınma problemi vardı.

Evet yanlış olabilir belki de eşdeğer iki kart ve 85 derece çıkması pek normal değil aynı GPU'ya sahip farklı markaların kartları da bu kadar ısınmıyor, zaten bu forumda da diğer forumlarda da baktım ısınma probleminden bahsetmişler, benim kullandığım ekran kartının Gigabyte modelinde de ısınma problemi vardı.

5600XT RTX 2060'nın rakibidir. dediğim gibi bazı modeller ısınır bazıları ısınmaz Windforcelar ısınıyor.

Kasanız nedir? Windforce için normal denilebilir.
Rampage Majesty kasayı kullanıyorum ama kasa ile alakalı olacağını zannetmiyorum şahsen konuda da bahsettiğim gibi RX 580 kullanırken böyle bir sıkıntı yoktu. Asus Rog Strix RX 580 kullanıyordum galiba arkadaşlarında dediği gibi benim ekran kartının modeliyle alakalı.

Fazla , termal macununu değiştirebilirsiniz.
Bir veya iki ay oldu sanıyorum ki garantiden geleli termal macun değiştirilip, genel bakım yapıldı ayrıca fanların bile değiştiğini söylediler garantiden sonra.

Ayrıca birşey daha sormak istiyorum fazla konu kirliliği olmasın diye sorumu buradan soracağım bu ekran kartını satmaya kalksam sizce kaç TL'den satmalıyım? Eğer yanılmıyorsam 3500 TL'den almıştım şimdi son durumlar nedir ekran kartı piyasasında pek bilemiyorum da 3500 TL'den aşağı olmayacak şekilde satabilir miyim?

Rampage majesty kasayı kullanıyorum ama kasa ile alakalı olacağını zannetmiyorum şahsen konuda da bahsettiğim gibi RX 580 kullanırken böyle bir sıkıntı yoktu. ASUS ROG STRIX RX 580 kullanıyordum galiba arkadaşlarında dediği gibi benim ekran kartının modeliyle alakalı.

Bir veya iki ay oldu sanıyorum ki garantiden geleli termal macun değiştirilip, genel bakım yapıldı ayrıca fanların bile değiştiğini söylediler garantiden sonra.

Ayrıca bir şey daha sormak istiyorum fazla konu kirliliği olmasın diye sorumu buradan soracağım bu ekran kartını satmaya kalksam sizce kaç TL'den satmalıyım? Eğer yanılmıyorsam 3500 TL'den almıştım şimdi son durumlar nedir ekran kartı piyasasında pek bilemiyorum da 3500 TL'den aşağı olmayacak şekilde satabilir miyim?

Şu an 6 ya gider.

Önceki kartla sorun yaşamamanızın nedeni ROG gibi üst seri bir kart olması. Şu an kullandığınız kasanın hava akılı pek iyi değil. Yan kapağı çıkartıp sıcaklık testi yapabilir misiniz?
Yan sağ ve sol kapağı açık kullanıyorum zaten kasanın ona rağmen bu gösterdiğim şekilde oluyor ekran kartının sıcaklığı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı