Anakartın nedir?İşlemci ve soğutucu için yaklaşık 6-7 bin lira bütçem var. RTX 2060 Super ekran kartım için nasıl tercihler yapabilirim?
turbox h110Anakartın nedir?
hocam peki bütçeye yaklaşık 2 bin liralık ekleme yapsam nasıl bir soğutucu tercih edebilirim?O anakartı elinizden çıkartın. B550 serisi anakart ve Ryzen 5 5600 işlemci sisteminiz için gayet iyi olacaktır.
Hocam peki bütçeye yaklaşık 2 bin liralık ekleme yapsam nasıl bir soğutucu tercih edebilirim?
O anakartı elinizden çıkartın. B550 serisi anakart ve Ryzen 5 5600 işlemci sisteminiz için gayet iyi olacaktır. R5 5600 işlemciye soğutucu olarak Wraith Prism kullanıyorum. Gayet memnunum.
hocam peki bütçeye yaklaşık 2 bin liralık ekleme yapsam nasıl bir soğutucu tercih edebilirim?
Açıkçası pc hakkında cok bilgi sahibi değilim, işlemcinin fazla ısınmasını önleyecek ve bütçe dostu bir hava soğutma olursa iyi olurB550 ve Ryzen 5600 aldıktan sonra mı 2000 TL'lik bir soğutucu arayacaksınız? Ayrıca hava soğutma mı yoksa su soğutma mı tercih ediyorsunuz?
Ay pardon mesajınızın tamamını okumamıştım, wraith prism kullandığınızı gormemisim, yardiminiz icin tesekkurlerB550 ve Ryzen 5600 aldıktan sonra mı 2000 TL'lik bir soğutucu arayacaksınız? Ayrıca hava soğutma mı yoksa su soğutma mı tercih ediyorsunuz?
Bellekleri de eklediği 2000 ile alsın.
ram var kankaBellekleri de eklediği 2000 ile alsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.