RTX 2060 Super ile R5 3600X vs R7 3700X

Yahya BA.

Centipat
Şu anki işlemcim Ryzen 5 2600X. CS:GO'da darboğaz yapıyor ve bu yüzden FPS düşüşleri yaşıyorum. Sizce hangi işlemciyi almalıyım? Varsa elinizde Benchmark test videosu atarsanız sevinirim. Ryzen 7 3700X ile beraber RTX 2060 Super'in CS:GO testlerini bulamadım. Genelde video, kayıt, render, montaj, Photoshop ve CS:GO'da bilgisayar kullanılıyor. Sizce hangi işlemciye yükseltmem daha iyi olur?

R7 3700x sadece oyun oynuyorsanız saçma olabilir.Intel 10.nesil ve Amd 4.nesil işlemcileri beklemenizi öneririm.Amd 4.nesil alırsanız anakart değiştirmenizde gerekmez.Bence birkaç ay idare edin 2600x o kadar fazla darboğaz yapacağını düşünmüyorum.R5 4.nesil işlemci alırsınız ileride daha uygun fiyata ama illaki şimdi alacaksanız 3600x yeterli olacaktır.

CS:GO için iki işlemci de benzer sonuçlar verir. Video, kayıt, render, montaj gibi işleri daha hızlı yapmak için 3700X de alınabilir.

O İşlemci ile o ekran kartının darboğaz yapması imkansız. Değiştirmenize gerek yok. Oyun içi değerleri ve sistemin diğer parçalarını belirtin. Oyun içi değerler için MSI Afterburner kullanın.

O İşlemci ile o ekran kartının darboğaz yapması imkansız. Değiştirmenize gerek yok. Oyun içi değerleri ve sistemin diğer parçalarını belirtin. Oyun içi değerler için MSI Afterburner kullanın.
GPU:%20 iken CPU:%80 leri görüyor fps de beklediğimden bayağı düşük 200 fps e kadar düşüyor.

İşlemciyi arkada kullanan programlar olmalı. Ayarları en yükseğe alıp bir deneyin. Oyunda zaten sorun var şu an. Güncellemeler yüzünden.

CS:GO işlemciden besleniyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben de konu başlığını görünce şaşırdım. Soruya geleceksek eğer;
Tavsiyem 4. nesil AMD işlemcileri bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…