RTX 2060 Super ile R5 3600X vs R7 3700X

Yahya BA.

Centipat
Şu anki işlemcim Ryzen 5 2600X. CS:GO'da darboğaz yapıyor ve bu yüzden FPS düşüşleri yaşıyorum. Sizce hangi işlemciyi almalıyım? Varsa elinizde Benchmark test videosu atarsanız sevinirim. Ryzen 7 3700X ile beraber RTX 2060 Super'in CS:GO testlerini bulamadım. Genelde video, kayıt, render, montaj, Photoshop ve CS:GO'da bilgisayar kullanılıyor. Sizce hangi işlemciye yükseltmem daha iyi olur?

R7 3700x sadece oyun oynuyorsanız saçma olabilir.Intel 10.nesil ve Amd 4.nesil işlemcileri beklemenizi öneririm.Amd 4.nesil alırsanız anakart değiştirmenizde gerekmez.Bence birkaç ay idare edin 2600x o kadar fazla darboğaz yapacağını düşünmüyorum.R5 4.nesil işlemci alırsınız ileride daha uygun fiyata ama illaki şimdi alacaksanız 3600x yeterli olacaktır.

Şu anki işlemcim Ryzen 5 2600X. CS:GO'da darboğaz yapıyor ve bu yüzden FPS düşüşleri yaşıyorum. Sizce hangi işlemciyi almalıyım? Varsa elinizde Benchmark test videosu atarsanız sevinirim. Ryzen 7 3700X ile beraber RTX 2060 Super'in CS:GO testlerini bulamadım. Genelde video, kayıt, render, montaj, Photoshop ve CS:GO'da bilgisayar kullanılıyor. Sizce hangi işlemciye yükseltmem daha iyi olur?
CS:GO için iki işlemci de benzer sonuçlar verir. Video, kayıt, render, montaj gibi işleri daha hızlı yapmak için 3700X de alınabilir.

CS:GO işlemciden besleniyor yanlış hatırlamıyorsam. Ben de konu başlığını görünce şaşırdım. Soruya geleceksek eğer;
Tavsiyem 4. nesil AMD işlemcileri bekleyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı