RTX 2060 Super Minecraft Kasıyor

WHQL sürücü değil ise onu kaldırın ve en güncel WHQL sürümü kurun derim.
Sadece Minecraft
1-) Windows tuşuna bas.
2-) Sağda sekme çıkacaktır. Oraya " dxdiag " yaz tırnaksız şekilde. Enter 'a bas
3-) Attığım fotoğrafta dxdiag var. Orada üst kısımlarda "Ekran" var ona bas.
4-) Attığım fotoğrafta sağ üst kısımdaki kutuda "WHQL Logolu" var.
WHQL varmış sürücüde o zaman sanırım bir sonraki sürücü de düzelmesini bekliycem çünkü minecraft dışında bir sıkıntı yok

WHQL varmış sürücüde o zaman sanırım bir sonraki sürücü de düzelmesini bekliycem çünkü minecraft dışında bir sıkıntı yok
Öyle diyorsanız öyledir. Belki de bir uyumsuzluk oluşmuştur. Bunu NVIDIA'ya iletirseniz soruna bir çözüm bulacaklarına eminim. En kısa sürede yenilerler Driver Pack'i.

Nvidia Destek | NVIDIA adresine bakabilirsiniz. Aşağılara doğru inince e-postayla ya da canlı destek ile sorunlarınızı bildirebilirsiniz.
Merhaba size bir sorum olucak. Ben Minecraft indirirken her hangi bir java indirmedim programlarımda da java yok acaba Java indirsem bu kasma sorunu ortadan kalkabilir mi
Merhaba size bir sorum olucak. Ben Minecraft indirirken her hangi bir java indirmedim programlarımda da java yok acaba Java indirsem bu kasma sorunu ortadan kalkabilir mi
Sanırım Minecraft inerken Java da inmiş ama bunun en son sürüm olup olmadığını nasıl anlayabilirm

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı