RTX 2060 Super nasıldır?

Okidoki0

Centipat
Arkadaşlar geçen cumartesi sipariş ettiğim sistemde 2060 ROG STRIX'li (aşağıdaki linkte) bir ekran kartım var fakat 275 TL farkla sistemin siparişini iptal edip tekrar dizerek 2060 Super'e geçebiliyorum. Fikirleriniz nelerdir? Isınma sorunu var mıdır? Bu modelin kendisi hakkında pek bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olur musunuz?

Benim sipariş ettiğim:

İptal edip değiştirmeyi düşündüğüm:

Dizdiğim sistemin linki:

Ek alternatif de alabilirim. Fikirleriniz için beklemekteyim. Bu linkten dizeceğim için bu PSU buna yeter mi? Dediğim gibi başka bir e-ticaret sitesinden de dizebilirim. Kasam montajlanmadığı için hala iptal etme şansım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaş haklı ama bütçeye ekleyemem diyorsan alabilirsin. Güzel bir kart. Yeni çıkan oyunlarda da işini görür. Ben son anda 5700 XT almıştım.

Ben de 1650 Super ile 1660 Super arasında hangisini alsam diye düşünürken, bu başlığı görünce üzüldüm biraz. Karttan sonra işlemci de almamız gerek. vs...

Bir yerden 15 bin TL gelmiyor ki, adam gibi her şeyi dizelim.

5700xt alamayacağım sanırsam ya , bütçeyi daha fazla esnetemiyorum . Mevcut durum için ne düşünürsünüz 300 tl vermeye değer mi sizce. Youtube da Benchmark videoları izlediğimde minimal durumlarda bile baya bir fps oynatıyor

5700xt alamayacağım sanırsam ya , bütçeyi daha fazla esnetemiyorum . Mevcut durum için ne düşünürsünüz 300 tl vermeye değer mi sizce. Youtube da Benchmark videoları izlediğimde minimal durumlarda bile baya bir fps oynatıyor
Baktığım kadarıyla bütçe yükseltmelik durum yok.

Hocam hazır sistem üzerinden topladığım için böyle sanırsam. Tek tek toplayınca dar boğaz hatası yaparım diye korkuyorum. Acaba işlemi iptal edip Gaming gecesini filan mı beklesem ?
Bu arada ben 2060superi attığım linkteki fiyata almadım arkadaşlar hazır sistem üzerinden değerlendirmelisiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı