Arkadaşlar geçen cumartesi sipariş ettiğim sistemde 2060 ROG STRIX'li (aşağıdaki linkte) bir ekran kartım var fakat 275 TL farkla sistemin siparişini iptal edip tekrar dizerek 2060 Super'e geçebiliyorum. Fikirleriniz nelerdir? Isınma sorunu var mıdır? Bu modelin kendisi hakkında pek bilgiye ulaşamadım. Yardımcı olur musunuz?
Benim sipariş ettiğim:
www.incehesap.com
İptal edip değiştirmeyi düşündüğüm:
www.incehesap.com
Dizdiğim sistemin linki:
www.incehesap.com
Ek alternatif de alabilirim. Fikirleriniz için beklemekteyim. Bu linkten dizeceğim için bu PSU buna yeter mi? Dediğim gibi başka bir e-ticaret sitesinden de dizebilirim. Kasam montajlanmadığı için hala iptal etme şansım var.
Benim sipariş ettiğim:
ASUS ROG-Strix-RTX2060-6G-Gaming GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
İptal edip değiştirmeyi düşündüğüm:
ASUS DUAL-RTX2060S-O8G-EVO-V2 GeForce RTX 2060 Super 8GB GDDR6 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Dizdiğim sistemin linki:
Battle Gold | Intel i5-14600KF | 2 x 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 8 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Ek alternatif de alabilirim. Fikirleriniz için beklemekteyim. Bu linkten dizeceğim için bu PSU buna yeter mi? Dediğim gibi başka bir e-ticaret sitesinden de dizebilirim. Kasam montajlanmadığı için hala iptal etme şansım var.
Son düzenleyen: Moderatör: