RTX 2060 Super sistem 2K ayarlarda kaç FPS verir?

Metehan1923

Hectopat
Daha fazla  
RTX2060 Super ve Intel i7-10700F işlemci ile oyunlarda, 2K çözünürlükte kaç FPS alınır arkadaşlar? High ya da Ultra grafik ayarlarında performansı tatmin edici olur mu? ViewSonic 2K G-SYNC 165 Hz monitörüm olduğu için sordum, ne düşünürsünüz? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX2060 Super ve Intel i7-10700F işlemci ile oyunlarda, 2K çözünürlükte kaç FPS alınır arkadaşlar? High'ya da Ultra grafik ayarlarında performansı tatmin edici olur mu? ViewSonic 2K G-Sync 165 Hz monitörüm olduğu için sordum, ne düşünürsünüz? Teşekkürler şimdiden.

Oyun derken hangi oyun? CS'nin 2K perfomansı farklı CP77'ninki farklı.

RTX2060 Super ve Intel i7-10700F işlemci ile oyunlarda, 2K çözünürlükte kaç FPS alınır arkadaşlar? High ya da Ultra grafik ayarlarında performansı tatmin edici olur mu? ViewSonic 2K G-SYNC 165 Hz monitörüm olduğu için sordum, ne düşünürsünüz? Teşekkürler şimdiden.
AAA oyunlarda 60 civarı alabilirsiniz. Valorant vs. oyunlarda 200 fps civarı. En sağlıklısı benchmark izlemek.

Ben RTX 2060 Super'i RYZEN 5 3600 ile birlikte kullanıyorum. Oyunlar 2K'da optimizasyonu iyi veya DLSS teknolojisi varsa Ultra ayarlarda, optimizasyonu kötüyse Very High ayarlarda çok rahat oynanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı