Bende farkındayım zaten imkansız olduğundan. En az 700-800 tl çıkarmak lazım. Bu zamanda da gerçekten çok para yaa. Herşey neden bu kadar saçma sapan pahalı yaaa.
High Power 600W 80+ Bronze alabilirim. Öbür öneriler 600 civarı. Bronz, gold muhabbeti ne gibi farklılıklar içeriyor bunu öğrenmek istiyorum .. Birde bu psu benim sistemime güvenli ve yeterli gelir mi her türlü. Overclok yapma ihtimalime karşı
High Power 600W 80+ Bronze alabilirim. Öbür öneriler 600 civarı. Bronz, Gold muhabbeti ne gibi farklılıklar içeriyor bunu öğrenmek istiyorum. Bir de bu PSU benim sistemime güvenli ve yeterli gelir mi her türlü. Overclock yapma ihtimalime karşı
High Power 600W 80+ Bronze alabilirim. Öbür öneriler 600 civarı. Bronz, gold muhabbeti ne gibi farklılıklar içeriyor bunu öğrenmek istiyorum .. Birde bu psu benim sistemime güvenli ve yeterli gelir mi her türlü. Overclok yapma ihtimalime karşı
@PrometiscyL
Isin icinde overclock varsa 600W ve ustu almanizi oneririm. Benim attigim Zalman veya @Esperoja 'nin attigi High Power PSU'yu alabilirsiniz, ikisi de uzmez.
Tabii butce el verirse High Power 600W 80 Gold en iyi secim olur, hem oldukca kaliteli hem de yuksek verimli bir guc kaynagidir kendisi.