RTX 2060 Super sistem için PSU önerisi

Hocam direk imkansız. Arkadaş PSU alsın bütçesi yoksa uzay montaj kullansın kasa alana kadar. Gidip ne olduğu belli olmayan dandik PSU'lar öneremeyiz.
Bende farkındayım zaten imkansız olduğundan. En az 700-800 tl çıkarmak lazım. Bu zamanda da gerçekten çok para yaa. Herşey neden bu kadar saçma sapan pahalı yaaa.

600W dahi yeterlidir neden 700W gibi bir yüksek güç veren PSU alsın 700W almak yerine sertifikalı 600W alınmalı. HIGH POWER HPE-600BR-A12S 600W 85+ Bronze Aktif PFC ATX Fiyatları ve Özellikleri

Bu bütçeye High Power gibi markalar varken Sharkoon önermiyoruz hocam.

High Power 600W 80+ Bronze alabilirim. Öbür öneriler 600 civarı. Bronz, gold muhabbeti ne gibi farklılıklar içeriyor bunu öğrenmek istiyorum .. Birde bu psu benim sistemime güvenli ve yeterli gelir mi her türlü. Overclok yapma ihtimalime karşı​

High Power 600W 80+ Bronze alabilirim. Öbür öneriler 600 civarı. Bronz, Gold muhabbeti ne gibi farklılıklar içeriyor bunu öğrenmek istiyorum. Bir de bu PSU benim sistemime güvenli ve yeterli gelir mi her türlü. Overclock yapma ihtimalime karşı​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

High Power 600W 80+ Bronze alabilirim. Öbür öneriler 600 civarı. Bronz, gold muhabbeti ne gibi farklılıklar içeriyor bunu öğrenmek istiyorum .. Birde bu psu benim sistemime güvenli ve yeterli gelir mi her türlü. Overclok yapma ihtimalime karşı​

Overclock yapacaksanız garanti 600W alın attığım kasa ile kombinleyebilirsiniz.

Overclock yapacaksanız garanti 600W alın attığım kasa ile kombinleyebilirsiniz.
High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Biraz fiyat aşımı gibi olucak ama bu şekilde kombinlesem sistemimde bir problem olmaz sanırım. Yada 880 tl ye daha iyi bir ikili bulabilir miyiz ?

High Power 600W 80+ Bronze ECO Aktif PFC Yüksek Verimli Güç Kaynağı (HPE-600BR-A12S) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Biraz fiyat aşımı gibi olucak ama bu şekilde kombinlesem sistemimde bir problem olmaz sanırım. Yada 880 tl ye daha iyi bir ikili bulabilir miyiz ?
Sıkıntı çıkarmayacaktır ama kasa pek büyük değil ucu ucuna sığacaktır anakartınız bu yüzden üst kısıma fan takamazsınız haberiniz olsun onun yerine buna da bakabilirsiniz. Aerocool Ore Saturn 4x12cm Fixed RGB Fanlı, Pencereli, Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası (AE-ORS) - Kasa - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı