RTX 2060 Super Sistem önerisi

Hocam 85 dereceye kadar normal zaten.
Sizin ekran kartiniz kac derecede calisiyor?
Hocam 5700XT hakkında yapılan yazılım sorunu yorumları beni korkuttu biraz. Önerdiğiniz 5700XT modelinde bu sorunlarla karşılaşır mıyım?

Hocam o sorunlar geride kaldi.

Sistem güzel. Güle güle kullanın.

Hocam 85 dereceye kadar normal zaten.
Sizin ekran kartiniz kac derecede calisiyor?

Hocam o sorunlar geride kaldi.
Sorunların geride kaldığına dair kaynağınızı öğrenebilir miyim?
Benim seçtiğim model henüz kargoda, gelmedi. Ancak yerli/yabancı sayısız test ve kullanıcı yorumu inceledim. 65-75 Derece civarında çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burda karşılaştırmaları da mevcut.
Hocam 5700XT hakkında yapılan yazılım sorunu yorumları beni korkuttu biraz. Önerdiğiniz 5700XT modelinde bu sorunlarla karşılaşır mıyım?
Yazılım sorunları özellikle son 2 driver sürümünde büyük oranda çözüldü. Hala sıkıntı yaşayanlar yok değil ancak bu tarz sorunlar da genellikle 1-2 manuel ayarla çözülebiliyor. Yerli/yabancı forumlarda kullanıcılar birbirlerine gerekli yardımı yapıyor.

RayTracing teknolojisi için RTX tercih ettim.
Bence doğru olanı yapıyorsun, amd bile ray tracing kartlar çıkartacak. Rtx2060 Süper'in çalıştırmadığı oyun çıktığı zaman RX5700XT 30 fps ile oynatır zaten zevk falan alamazsın. Ben böyle düşünüyorum. Almışken ray tracing olanı al gelen güncellemeler ile performansı biraz daha artabilir şuan 60fps değerleri görüyor diyebiliriz. Bunu stabil hale getirirseler yeter. Dlss2.0'ı da incelemeni isterim her oyunda yok ama bir bak youtube'da kaynak bulursun. Son olarak güncel performans videosu koyuyorum karar sizin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…