Bence yapar bende geçiş yapmayı düşünüyorum kolay kolay eskiyecek bir kart değil gibi.
7-8 2. el düşünmüyorum korkuyorum biraz.1080p de üzmeyecek bir kart, Fiyatları nedir şu anda? Ya da 2. el mi alacaksınız?
Biraz param var 2060 Ti düşünüyorum. APU sistemim var herhangi bir karttan geçmiyorum. Sizce iş yapar mı hâlâ?
Ne kadar bi bütçeniz var acaba? Yani ortalama olarak 6 gb olan iş görür bence yani kendime göre yorum yaparsam marka olarakta gigabyte sizi üzmeyecektir.Teşekkür ederim. Sizce hangi marka ve kaç GB olmalı efendim?
Biraz param var 2060 Ti düşünüyorum. APU sistemim var herhangi bir karttan geçmiyorum. Sizce iş yapar mı hâlâ?
7-8 2. el düşünmüyorum korkuyorum biraz.
Ne kadar bir bütçeniz var acaba? Yani ortalama olarak 6 GB olan iş görür bence yani kendime göre yorum yaparsam marka olarak da Gigabyte sizi üzmeyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.