Çözüldü RTX 2060 Turbo sistem nvlddmkm 153 ve 14 hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elprimo

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 2060 Turbo ASUS
Anakart
ASUS PRIME Z390-P
İşlemci
i5-9400f 2.90 Ghz
3-4 aydır bilgisayarımda bu hata meydana geliyor ilk olduğunda pek umursamamıştım ve açıkçası düzeltmek için biraz üşenmiştim ancak son zamanlar da neredeyse her gün olmaya başladı. Genellikle video izlerken meydana geliyor. İlk başta fare imlecimin hareketleri kasmaya başlıyor ve izlediğim videonun sesleri hem cızırtılı hem de kasarak geliyor ve bir yerden sonra fare imlecim hareket etmiyor ve sesler kesiliyor. Bu durumdan sadece bilgisayarımın fişini çekerek kurtulabiliyorum başka türlü olmuyor. Olay görüntüleyicisinden ilgili SS'leri alta ekledim. Şimdiden ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Çözüm

Evet, neredeyse her türlü oyunu oynuyorum ancak oyun oynarken hiçbir zaman bu olayı yaşamadım. Bu arada herhangi bir rehber veya rehber videosu var mı DDU ile sürücü kaldırmak için? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Hocam dediklerinizin hepsini yaptım şimdilik her şey iyi gibi gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusura bakmayın bildiriminizi diğerlerinin arasında kaçırmışım, görmemişim mesajınızı. O günden beridir sorun yaşamıyorsunuz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…