RTX 2060 üzerine 2,250 TL verip RTX 3060 almak mantıklı mı?

Rekabetçi-Online oyunları unutmanız dışında bir problem yok.
BF V gibi oyunlarda sağlam darboğaz yaparken 10100 serisinde bu ya hiç olmuyor ya da en kötü senaryolarda minimal düzeyde oluyor.
Rekabetçi-Online oyunları unutmanız dışında bir problem yok.
Online oyun olsa ne yazar, 10100 yine daha güçlü bir işlemci, ama tabii aralarında uçurum düzeyinde bir fark yok.

BF 5, yeni nesil AAA oyunlarına örnek verilebilir, Online seçeneği ne kadar daha fazla oynansa da, rekabetçi oyunlar arasında bir istisna, dediğim gibi.
Valorant, R6, CS:GO gibi oyunlarda ki değerleri önemli.

BF 5, yeni nesil AAA oyunlarına örnek verilebilir, Online seçeneği ne kadar daha fazla oynansa da, rekabetçi oyunlar arasında bir istisna, dediğim gibi.
Valorant, R6, CS:GO gibi oyunlarda ki değerleri önemli.
Aslında 10100 + 2060 ikilisi BF V gibi ağır hem işlemciye hem de ekran kartına abanan rekabetçi oyunlarda 1080p@144 deneyimini hakkıyla verebilen bir kombin. R6 ve CS GO da öyle aman aman zorlayıcı oyunlar değil ben bile i5-7500 + GTX 1060 6GB OC ikilisiyle 1080p ultra ayarlarda 140-160 FPS arası sabit alıyorum, CS GO'yu söylemeye bile gerek yok.

Arkadaşlar zaten yarın satan akrabamla konuşacağım yeni işlemci için imkan mevcut 1 ay bekleyeceğim. O zamana kadar 2K çözünürlükte oynarım zaten monitörüm 2K. Teşekkür ederim ilgileriniz içinn <3
Mis gibi hocam, işlemciye bile gerek yok aslında tabii yine çok isterseniz 10400F bir alternatif. Rica ederim.

Aslında 10100 + 2060 ikilisi BF V gibi ağır hem işlemciye hem de ekran kartına abanan rekabetçi oyunlarda 1080p@144 deneyimini hakkıyla verebilen bir kombin. R6 ve CS GO da öyle aman aman zorlayıcı oyunlar değil ben bile i5-7500 + GTX 1060 6GB OC ikilisiyle 1080p ultra ayarlarda 140-160 FPS arası sabit alıyorum, CS GO'yu söylemeye bile gerek yok.
Zorlayıcı değil, 0.1 FPS değeri önemli, çoğu insan 4:3 kullandığı için darboğaz yüksek seviyelere çıkabiliyor, tabi ki 5600X alsan bile olacaktır fakat en azından minimum seviye de olur.

Zorlayıcı değil, 0.1 FPS değeri önemli, çoğu insan 4:3 kullandığı için darboğaz yüksek seviyelere çıkabiliyor, tabi ki 5600X alsan bile olacaktır fakat en azından minimum seviye de olur.
%0.1 değil de %1 değerleri daha çok önemli, ben 16:9 ultra ayarlarda R6'da Gold 1/Gold 2 oyuncusuyum. Düşük çözünürlük + işlemciyi zorlamak pro veya iyi oynamak için bahaneden başka bir şey değil.

Son düzenleme:
%0.1 değil %1 değerleri önemli olan, ben 16:9 ultra ayarlarda R6'da Gold 1/Gold 2 oyuncusuyum. Düşük çözünürlük + işlemciyi zorlamak pro veya iyi oynamak için bahaneden başka bir şey değil.
CS:GO, gibi oyunlarda kafa boyutu büyüyor.
Ben 0.1 diye hatırlıyorum, Allah Allah.

CS:GO, gibi oyunlarda kafa boyutu büyüyor.
Ben 0.1 diye hatırlıyorum, Allah Allah.
CS:GO'yu bilmiyorum, haklı olabilirsiniz, R6 için yorum yapmıştım. %1 değerleri oyunun akıcılığını en önemli oranda etkileyen faktör, %0.1 ise oyun içinde anlık takılma veya olası saçma frame droplarının kaydedildiği bütünsel frame değerleri oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı