RTX 2060 Valorant düşük FPS

unluko

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle şimdiden cevap verecek olan herkese teşekkür ederim, AMD Ryzen 5 3500 ve ASUS RTX2060'lı bir bilgisayarı 2 hafta önce satın aldım. FPS oyunlarını oynamayı seven bir insanım fakat Valorant oynarken, FPS 120-240 arasında gidip geliyor. Bu ani düşmeler için neler yapabilirim? FPS düşüklüğü bekliyordum fakat 110-120'lere kadar düşmesi sanırım normal değil.

Öncelikle şimdiden cevap verecek olan herkese teşekkür ederim, AMD Ryzen 5 3500 ve ASUS RTX2060'lı bir bilgisayarı 2 hafta önce satın aldım. FPS oyunlarını oynamayı seven bir insanım fakat Valorant oynarken, FPS 120-240 arasında gidip geliyor. Bu ani düşmeler için neler yapabilirim? FPS düşüklüğü bekliyordum fakat 110-120'lere kadar düşmesi sanırım normal değil.

Oyun içi ayarlardan düşüğe al veya sürcüleri günçelleştir ya da bu sana fazlasıyla yardımcı olacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı