RTX 2060 Valorant'ta FPS az

Bence makul, arkadaşım 2060 la ortalama 200 alıyor yani senin dediğin değerlerle uyuşuyor, ben 2060S ile ortalama 250 alıyorum ama valorantta fps çok değişken ilerde ne olur bilinmez. Seni rahatsız etmediği sürece değerlere takılma bence 170 kafi.

Edit: Tekrar bakıp 2060s olduğunu farkettim, dediğim gibi valorantta sabit bir fps yok değişkenlik aralığı çok büyük o yüzden seni rahatsız etmediği sürece sorun etme zaten güncellemeler ile birlikte düzelecektir.

ram çift kanal 16gb 3200mHz ayarlar düşükte oynuyorum ama yükseğe alınca fps farkı olmuyor?? anlamadığım olay da bu

Bence makul, arkadaşım 2060 la ortalama 200 alıyor yani senin dediğin değerlerle uyuşuyor, ben 2060S ile ortalama 250 alıyorum ama Valorant'ta FPS çok değişken ileride ne olur bilinmez. Seni rahatsız etmediği sürece değerlere takılma bence 170 kafi.

Edit: Tekrar bakıp 2060S olduğunu fark ettim, dediğim gibi Valorant'ta sabit bir FPS yok değişkenlik aralığı çok büyük o yüzden seni rahatsız etmediği sürece sorun etme zaten güncellemeler ile birlikte düzelecektir.

Valorant ekran kartı oyunu değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı