RTX 2060 ve i3 13/12100F sistem için yükseltme önerisi

• Konuyu başlatan Xei
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 736
Merhaba, sistemimi yükseltmek istiyorum. Fakat önce ekran kartını mı yoksa işlemciyi mi değiştirmeliyim bilmiyorum. Marka model olarak da öneri verebilirseniz sevinirim, anakartım H610M.

Ne tür oyunlar oynadığınıza bağlı.

5000₺ civarında da ikinci el 13400F alınabilir.

Bir diğer önerim de, AM5 sisteme geçmeniz olur. 7500F, B650 ve DDR5 rami 11-12k ya alıp bir süre Rtx 2060 ve 7500F kullanmanız olur. kalan parayı bekletip, bütçe arttıktan sonra da güçlü ve güzel bir ekran kartı alırsınız. İş programları ile işiniz yoksa, genel amacınız oyun oynamaksa, işlemcide AMD tercih edin hocam. Gerçekten Intel'e göre fiyat performans oluyor bir çok modeli ile. Hele ki AM5 işlemciler yeni ve güncel bir soket. Önü çok açık yani bunun. Daha çok yeni işlemciler çıkacak bu sokete. Yükseltme yaparken, ram ve anakart değişmenize gerek kalmaz uzun bir süre.

Birde PSU modeliniz neydi hocam?

Son düzenleme:
5000₺ civarında da ikinci el 13400F alınabilir.

Bir diğer önerim de, AM5 sisteme geçmeniz olur. 7500F, B650 ve DDR5 rami 11-12k ya alıp bir süre Rtx 2060 ve 7500F kullanmanız olur. kalan parayı bekletip, bütçe arttıktan sonra da güçlü ve güzel bir ekran kartı alırsınız. İş programları ile işiniz yoksa, genel amacınız oyun oynamaksa, işlemcide AMD tercih edin hocam. Gerçekten Intel'e göre fiyat performans oluyor bir çok modeli ile. Hele ki AM5 işlemciler yeni ve güncel bir soket. Önü çok açık yani bunun. Daha çok yeni işlemciler çıkacak bu sokete. Yükseltme yaparken, ram ve anakart değişmenize gerek kalmaz uzun bir süre.

Birde PSU modeliniz neydi hocam?
Onun yerine şuanki sistemi satıp 30k bütçe ayırıp direkt her şeyi en baştan alsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı