Ön yargı değil sadece bana tek çekirdek hızı lazım AMD'de bu 136 iken Intel'de 143 ayrıca oyun 2004'de çıktığı için AMD ayarlı değil Intel ayarlı çıktı. Ben size Intel'i AMD yapmayın dedikçe siz AMD'nin fanlıpını yaptınız. İsterse aeada 5 bin fark olsun benim ihtiyacımı Intel karşılıyor şu an.
Çok haklısınız ama bu oyuna özgü diziyorum ondan tek çekirdek yüksekliği arıyorum işlemcilerde. Tabi başka oyunlarda oynayacağım yoksa bu kadar üst bi sistem dizmezdim.Peki sen bilirsin kanka. Onyarginin kirilmasi zordur bilirim. Bu foruma gelmeden once bende senin gibiydim. Yalniz haberin olsun dunyada sadece o oyun yok daha bir suru yeni oyunlar cikti ve cikiyor.
Bunlar nasıl yorum ya sizin yorumlarınıza bakılırsa 20binden aşağı sistem dizilemez. Ne AMD miş arkadaş AMD cio sizin gibi savunmaz. Bende isterşm Z serisi anakart ama 1600 yük bindirecek bana kimsenin umrunda değil. Yok şunu yükselt yok bunu yükselt. O kadar yazmışım bütçem bu. Siz gidin 20Klık sistem dizin 3K'lık pclerinizden.
[/QUO
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.