RTX 2060 ve i5 9600k Sistem Toplama

Adam fiyatı azaltmak istiyorum dedi. Bende fiyatı 1000 TL daha ucuz işlemci, anakart ve bellek önerdim. Ehli birisiyiz ama arkadaşın konusu öneriye açık. Mantıklı mı mantıksız mı orası tartışılır.
Kasa harici gerisi iyi olmuş.

Bence eklediğim sistem Vatan'a kıyas ile daha iyi bileşenlerden oluşuyor. Monitör içinde 1500 TL kadar bütçeniz oluyor. Ayrıca parçaları tek tek en ucuz yerleden almanız daha hesaplı olucaktır, bilgisayar kurulumunu kendiniz yaparsanız. Ayrıca oluşturduğum sistemde ekran kartı olarak başka model seçilip az performans kaybı ile fiyat 100-200 TL civarı düşebilir.

Kasa dışında başka bir yerden parça almam sanırım artık. onun evet bu parçalar daha iyi ama maliyeti biraz fazlaya geliyor. Monitörü hesaba katar isek 300 400 lira fazla oluyor sizin sisteminiz

Vatan'da ki sisteme sıvı soğutma eklediniz mi? Ben gözden kaçırmışım kendi topladığımda çünkü sıvı soğutma ekledim. Kasa, PSU, anakart ve GPU olarak daha memnun kalırsınız bu sistemden. Monitör 1300 TL, toplam; 9960 TL.

Son düzenleme:
Evet evet ekledim. Kasayla oynıcam biraz bakalım. Mesela psu+kasa yapınca 1000 lirayı buluyor. Psu içinde kasalar 600 700 civarında oluyor.

9. Nesil İ5'in taşıyamıyacağı ekran kartı yok. 4.5ghz overclock ile en az 6 sene kullanmayı planlıyorum, CPU soğutucum NZXT kraken x62.

Evet evet ekledim. Kasayla oynıcam biraz bakalım. Mesela psu+kasa yapınca 1000 lirayı buluyor. Psu içinde kasalar 600 700 civarında oluyor.
Genelde kasa ve PSU bütün olarak geldiğinde PSU verim miktarı, içindeki kapasitör kalitesi ve 12V gücü düşük oluyor. Bu sebeblerden ötürü daha uygun oluyor.

Genelde kasa ve PSU bütün olarak geldiğinde PSU verim miktarı, içindeki kapasitör kalitesi ve 12V gücü düşük oluyor. Bu sebeblerden ötürü daha uygun oluyor.

Ayrı ayrı olduğu kadar verim vermeyeceğini tahmin ediyorum. İş görsün kapanmasın yeter üst düzey bi verime ihtiyaç yok o konuda

İtopyadaki hoşuma gitti aslında. bende şunu buldum kasa olarak XIGMATEK BEAST 4 x RAINBOW FANLI X-POWER 650W 80PLUS USB 3.0 MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar

Bir konuda fikir sormak istiyorum. Benim attığım sistemde anakartı Asus Rog Strix B360-H Gaming Intel B360 Anakart - Vatan Bilgisayar bununla belleğide GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400MHz CL15 1.2V Dual Kit Ram - Vatan Bilgisayar bununla değiştirsek olumlu olumsuz ne gibi değişiklikler olur ? Sistem stabil çalışır mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…