Coffe Lake
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Web Site Tasarımcılığı
Adam fiyatı azaltmak istiyorum dedi. Bende fiyatı 1000 TL daha ucuz işlemci, anakart ve bellek önerdim. Ehli birisiyiz ama arkadaşın konusu öneriye açık. Mantıklı mı mantıksız mı orası tartışılır.Öneriniz çok saçma, 9600k dan 9400f e düşüp 1000 tl
kar etmek mantıklı mı? Tek 8 gb ram bide? Arkadaşlar ehli değilseniz daha fazla okuyup bilgi edinin sonra yorum yapın.
Dostum bir çok siteyi gez, yukko, incehesap, hepsiburada, sinerji, inventus, epttawm ( bazen bişeyler oluyor Mantıklı)
N11, itopya (genel pahalı ama bazen tek kalemde güzel bir indirim oluyor)
Karşılaştırmanı yap, en son eğerki taksit yapacaksan banka komisyonlarına dikkat et.
Yurt dışı düşünürsen newegg diye bir site var Oraya da bak ama iyice araştır gümrük işini sıkıntı cıkmasın sonra. Amazon da aynı şekilde.
Kasa harici gerisi iyi olmuş.Arkadaşlar herkese teşekkür ederim. Teknobiyotik hakkında yorumları okudum hiç rahat etmedi içim. Zaten malzemelerin markalarından kaynaklı bi içime sinmiyordu bende vatana yöneldim ve netleştirdim yarın gidip elden bu parçaları alıcam.
Eki Görüntüle 405251
orda çıkmadı. Kasa da şu
RAMPAGE X-HORSE 600W 80 PLUS BRONZE 4x120mm RAINBOW FAN USB 3.0 MidT ATX KASA
Toplam 9558 TL yapıyor. Teknobiyotikten 700 lira pahalı ama markalar bildiğim kaliteli markalar oldu en azından. Hem satıcı tarafından içimde rahat olacak