RTX 2060 ve R5 2600 Düşük FPS Sorunu

GodOfWomen

Decapat
RTX 2060'ım ve R5 2600'üm var fakat GTA 5'de 60-50 FPS arası alıyorum. İnternetten testlere baktım 100 FPS civarında almam gerekiyor, sizce neden?

i5 9400f + RTX 2060 full grafikte ben de ortalama 60 fps alıyorum. Çim gibi detaylı yerlerde 30 a kadar düşüyor.

RTX 2060'ım ve R5 2600'üm var fakat GTA 5'de 60-50 FPS arası alıyorum. İnternetten testlere baktım 100 FPS civarında almam gerekiyor, sizce neden?
Merhaba, kullandığınız monitör 60Hz ve oyun içi ayarlarda V-Sync özelliği aktif ise Fps değeri otomatik olarak monitör hızına eşitlenir. V-Sync değeri açıksa bir de kapatıp deneyiniz.

Merhaba, kullandığınız monitör 60Hz ve oyun içi ayarlarda V-Sync özelliği aktif ise Fps değeri otomatik olarak monitör hızına eşitlenir. V-Sync değeri açıksa bir de kapatıp deneyiniz.
Merhaba size bir soru sorabilirmiyim. Vsync kaldırınca Black Desert oyununda 200 fps lere çıkıyorum ekran kartım %60 felan çalışıyor ayarlar orta yüksek gibi birşeyde. Şehirde 55 fps ve ekran kartım %50 çalışıyor. 75 HZ ekranım var ekran kartım RX 590 8 GB Sapphire gold. Sizce bu ekran kartının %50 lerde çalışıp bazı durumlarda bana istediğim performasnı vermemesi RAM eksikliğindenmidir? AMD işlemcilerinde tek soket 8 GB ramler pek iyi verim vermiyor dediler. 2x 8 RAM takarsam düzelecekmiş. R5 2600 işlemci kullanıyorum. Fikrinizi alabilirmiyim?

RAM sıkıntısı daha çok APU sistemlerde sıkıntı yaratır sizin durumunuzla herhangi bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bu arada RAM'leriniz kaç Mhz ?

Maalesef bu konuda pek bir bilgim yok. Kusura bakmayın.

i5 9400f + RTX 2060 full grafikte ben de ortalama 60 fps alıyorum. Çim gibi detaylı yerlerde 30 a kadar düşüyor.
Fakat Ayarları Düşürünce Fpsm Değişmiyor Örneğin Pubgde Ben medium very low şeklinde kullanıyorum fpsm 120 civarında ultraya geçiyorum fps yine 120 civarında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…