Selamlar, anakart konusunda birkaç anakart arasında kararsız kaldım. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Seçeceğimiz anakartın CPU güç bağlantısına göre de PSU seçersek daha iyi olacağını düşüyorum.
Yukarıdaki iki anakart arasında TUF olan modeli önerenler de oldu fakat sebebini öğrenemedim. 1500TL bütçem var anakart için. Seçeceğimiz anakartı sebebi ile birlikte yazarsanız çok sevinirim.
Güç kaynağı için de en fazla 400-500TL verebilirim. Bu doğrultuda önerileri bekliyorum, teşekkür ederim.
Şöyle ki B450 anakartların en son çıkan Ryzen işlemcilere desteği 2020 içerisinde biteceği için yeniden bir anakart ile uğraşmamak adına X570 almak istiyorum.
Şöyle ki B450 anakartların en son çıkan Ryzen işlemcilere desteği 2020 içerisinde biteceği için yeniden bir anakart ile uğraşmamak adına X570 almak istiyorum.
Ek olarak ekran kartım ve RAM’lerim Gigabyte olduğu için anakartı da belirttiğim bütçe aralığında Gigabyte seçebilir miyiz? Performans olarak diğerlerinden geride kalırsa farklı marka da olabilir anakart.