RTX 2060 ve RTX 2060 Super için model önerisi

Alperenae

Kilopat
Arkadaşlar 1080P oyun deneyimi için RTX 2060 almayı düşünüyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5 2600 - MSI B450 Gaming Plus - 2x8 GB Corsair Dual Ram - 1 TB HD - Corsair 480 GB Force M.2 SSD - Cooler Master MB511.

RXT 2060 modelinin 6 GB ve 8 GB modelleri bulunuyor. Kafam baya karıştı. Hem soğutması hem performansı iyi bir modelini önerebilir misiniz? Kullanıcılar özellikle deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende asus ROG Strix serisi ekran kartı kullanıyorum soğutma konusunda gayet başarılı diyebilirim ortalama 50-55 derecelerde çalıyor.

Sorduğunuz soruya binayen 2060 almak çok mantıklı değil ama bütçe belirtmemişsiniz. MSI 2060S Gaming X veya Gigabyte Aorus 2060S.

Nvidia dışına çıkarım diyorsanız RX 5700 XT modellerinede bakabilirsiniz. MSI Gaming X veya Sapphire Nitro+/Pulse modelleri iyi.

Sadece 200 TL fark ile 2K deneyimi tatmak istemez misiniz ?

Asus ROG Strix modellerine bakabilirsin, ancak RX 5700XT alman daha mantıklı. 2060 Super'e göre daha iyi bir kart.
AMD GPU kullanıyordum bir daha tövbe. FPS az olsun da Nvidia olsun. Yorumunuz için teşekkürler.
Sapphire modeli kronik sıkıntılı. RX590 Nitro + modelini kullanıyorum. Bir kere hayrını göremedim.. Yoksa RX5700 XT 2070S ile rakip biliyorum.
Bende asus ROG Strix serisi ekran kartı kullanıyorum soğutma konusunda gayet başarılı diyebilirim ortalama 50-55 derecelerde çalıyor.
6 GB VE 8 GB olarak 2 farklı model gördüm asus. Hangisi daha mantıklı? Aradaki fiyat farkında değer mi asus çok pahalı kalıyor.
Sadece 200 TL fark ile 2K deneyimi tatmak istemez misiniz ?
Anlayamadım hocam.
Gigabyte Aorus kullanıyorum. En yüksek gördüğüm FurMark testiydi oda 62 derece ve karttan çok memnunum.
Yorumunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…