- Makaleler
- 1
MSI RTX 2060 Super Gaming X öneririm. 60 derece üstüne çıktığı an bir üfleme yapıp kendi ısısını düşüren harika cihaz.
Maşallah hocam 10DK bir FurMark testi alırız.Piyasada neredeyse soğutma problemi olan kart kalmadı artık (üst düzeyler için) o yüzden bence bütçeye göre alınabilir hepsi.
Mesela kullandığım nitro+ herkes çok sıcak vs. demiş 70 derecelerde çalışıyor demiş fakat ben ağır yük altında bile Max 58 dereceyi geçmedi daha önemli olan fan hızlarını ve kasa içindeki hava akışını doğru bir şekilde ayarladınız mı hiç bir sorun kalmıyor. Bunun en önemli nedeni Ekran kartının altına Psu'nun üstüne bir fan daha takmam bu arada böyle sorun yaşayanlar o fan çok işe yarıyor deneyebilirler.
AMD GPU ' dan dönüyorum zaten. 15 20 FPS aşağı olsun Nvidia olsun hiç önemli değil. 3 aydır ağız tadıyla kullanamadım AMD GPU'yu..Bende ASUS Rog Strix modeli var memnunum soğutmasından ve performansından, öncesinde MSI Gaming X kullanmıştım oda çok güzeldi, hangisi uygunsa bu modeller arasında onu alın, ancak Vatan’da EVGA modelleri indirimde bu indirimler varken ben olsam EVGA alırdım, garantisi ve soğutması başarılı. 5700xt tarafında da nitro modelini kullandım soğutması performansı çok iyi ancak sürücü sorunları ile dolu AMD tarafı ondan öneremeyeceğim.
Bende sizin durumunuzdaydım aynı şekilde, iki tarafı da kullanmış biri olarak Nvidia kartı kasaya taktım en güncel sürümü yükledim sorunsuz kullanıyorum. Fiyatları pahalı mı? Evet, fiyat politikası yüksek maalesef ama kafam rahat.AMD GPU ' dan dönüyorum zaten. 15 20 FPS aşağı olsun Nvidia olsun hiç önemli değil. 3 aydır ağız tadıyla kullanamadım AMD GPU'yu..
Sinir krizleri geçirdim Coil Whine durumu mevcuttu yoğun şekilde. Driver güncelliyorum oyuna giremiyorum. Stabil çalışmadı asla. Varsın pahalı olsun hiç önemli değil tertemiz Nvidia kullanırım.Bende sizin durumunuzdaydım aynı şekilde, iki tarafı da kullanmış biri olarak Nvidia kartı kasaya taktım en güncel sürümü yükledim sorunsuz kullanıyorum. Fiyatları pahalı mı? Evet, fiyat politikası yüksek maalesef ama kafam rahat.
2060 super kartın aorus modelini öneririmArkadaşlar 1080P oyun deneyimi için RTX 2060 almayı düşünüyorum. Sistemim: AMD Ryzen 5 2600 - MSI B450 Gaming Plus - 2x8 GB Corsair Dual Ram - 1 TB HD - Corsair 480 GB Force M.2 SSD - Cooler Master MB511
RXT 2060 modelinin 6 GB ve 8 GB modelleri bulunuyor. Kafam baya karıştı. Hem soğutması hem performansı iyi bir modelini önerebilir misiniz? Kullanıcılar özellikle deneyimini paylaşırsa çok sevinirim.
Bende ASUS Rog Strix modeli var memnunum soğutmasından ve performansından, öncesinde MSI Gaming X kullanmıştım oda çok güzeldi, hangisi uygunsa bu modeller arasında onu alın, ancak Vatan’da EVGA modelleri indirimde bu indirimler varken ben olsam EVGA alırdım, garantisi ve soğutması başarılı. 5700xt tarafında da nitro modelini kullandım soğutması performansı çok iyi ancak sürücü sorunları ile dolu AMD tarafı ondan öneremeyeceğim.
2060 super kartın aorus modelini öneririm
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.