fatih46
Picopat
Çok teşekkürler efendim çok sağ olun size destek olabilir miyim çözüm vermek vs. açısından profil istatistiğiniz arttırabilir miyim?
Teşekkürler olur
Çok teşekkürler efendim çok sağ olun size destek olabilir miyim çözüm vermek vs. açısından profil istatistiğiniz arttırabilir miyim?
Cyberpunk Valorant RDR2 ve başka optimizasyonu zor olan oyunları paylaşabilir misiniz performansları?3060 laptopum var sorun varsa.
Nasıl çözüm veriyoruz çok sağolun ben teşekkürü seven bir insanım bir de işlemciniz neydi onu da söyleyebilir misiniz.Teşekkürler olur![]()
Cyberpunk Valorant RDR2 ve başka optimizasyonu zor olan oyunları paylaşabilir misiniz performansları?
Maşallah teşekkürler efendim başka oyununuz var mıydı.Hocam (Mobile için söylüyorum) Cyberpunk RDR2 yok ama Valorant'ta 1080p Ultra'da 250 FPS alıyorum 20 GB RAM Ryzen 5 5600h.
Maşallah teşekkürler efendim başka oyununuz var mıydı?
Baya iyiymiş sizce Aralık veya Ocak ayında 15.000 TL ye hazır sistem bulabilir miyim 2060 veya 3060 içeren ?World of Tanks var istersen maksimum 1080p 150-170 arası alıyorum.
Bayağı iyiymiş sizce aralık veya ocak ayında 15.000 TL'ye hazır sistem bulabilir miyim 2060 veya 3060 içeren *
Teşekkür ederim yurtdışında sorun yok değil mi Ben klavyeyi Türkiye'den alırım. O zaman dil açısından sıkıntı çıkmaz değil mi? Yani pc dili açısından.Hocam ben yurt dışından aldım Amazon UKtan 3 aydır kullanıyorum 11.5'a hala 11.5 Amazon jp 16 TL'ye RTX 3070 var fakat klavyesi ing oluyor güzel yanı Türkiye garantiside var senin soruna gelirsek bulursun bence.
Teşekkür ederim yurt dışında sorun yok değil mi ben klavyeyi Türkiye'den alırım. O zaman dil açısından sıkıntı çıkmaz değil mi?
Çok teşekkürler sağolun size iyi günler iyi oyunlar.Hayır çıkmaz istersen hatta klavyeyi aceran teknik servisinden 600TL gibi bir ücretle değişiriz dediler aklında bulunsun ayrıca Amazon UK'dan alman jp ye göre daha sağlı