RTX 2060 ve Ryzen 2600 sistem toplama

Ram konusunda ileriye dönük olmasını istedim ve rgb sevdiğim için. Sizin önerdiğiniz işlemci soğutucusu almasını alabilirim fakat nasıl takilicagi hakkında en ufak bir fikrim yok. Bende onun için hazır sistem üzerinden alayım dedim.Anakart olarak değişikliği geri alicam. Yazın mersin gerçekten çok fazla sıcak oluyor kasayı araştırdığımda dark kasaya göre daha serin gibime geldi sıcaklık konusunda endişem olmasın istiyorum.

sıkıntı yaşamazsınız sıcaklık konusunda en çok sıkınıt çeken parça malesef işlemci oluyor @Sylveon attığı soğutucu ile çok rahat çözebilirsiniz ekran kartı sıcaklığı içinde kendi fanları ve kasanın içindeki hava akışı yeterli olacaktır.

Aklımda bir sistem daha var @Sylveon sizce hangi sistem daha ileriye dönük olur

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200412-210832_Chrome.jpg
    211,1 KB · Görüntüleme: 36
Teşekkür ederim aklımda soru işaretleri vardı teknobiyotik üzerinden sipariş vericem.

evet izledim o yüzden " @Sylveon attığı soğutucu ile çok rahat çözebilirsiniz ekran kartı sıcaklığı içinde kendi fanları ve kasanın içindeki hava akışı yeterli olacaktır. " demiştim
Teknobiyotik daha iyi açıkçası.
katılıyorum hiç alışveriş yapmadım siteden nasıl bir hizmet sunduklarını bilmiyorum fakat fiyatları çok iyi tutmuşlar bazı parçalarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…